Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
łóżeczko
. Dla mojego męża też się bardzo podoba i mają niektóre funkcje kołyski :-)Monia przez pierwsze 3 miesiące spał w wózeczku, gdyż mamy w nim szeroką gondole, służyło nam jako kołyska. Potem jak podrósł przenieśliśmy go do tego łóżeczka i tak do tej pory. Mikołaj ma 14 m-cy.:-)Impresja - bardzo fajne takie łóżeczko. Maleństwo od kiedy w nim spało?
Ja mam z płozami do bujania, choć akurat nam się nie przydałyImpresja wiosenna - to jest jeden z moich typówmam pytanie czy mozna z tego łóżeczka zrobić kołyskę bo inne modele mają taką funkcję
Kleo_mk - ja wczoraj włosy farbowałam i jestem bardzo9 zadowolona odrazu somopoczucie sie poprawiło

Turystyczne jak najbardziej nadaje się do użytku domowego na co dzień, lecz trzeba do niego dokupić materac, taki sam jak do drewnianego, bo ten, co jest w turystycznym w standardzie jest zdecydowanie za cienki i niewygodny.My kupiliśmy dwustronny: z jednej strony gryka z drugiej pianka-kokos. Oczywiście jak wyjeżdżamy na wczasy czy do rodziny, zabieramy ze sobą łóżeczko bez grubego materaca (zajmuje bardzo mało miejsca), a wtedy radzimy sobie kołdrą czy kocami. a mały czuje się dobrze w swoim łóżeczku.Dziewczyny, jeśli chodzi o te łóżeczka, to Wy chcecie kupić tylko te turystyczne? My z mężem myśleliśmy o takim tradycyjnym drewnianym. Turystyczne kojarzy mi się jak nazwa mówi z wyjazdami.
i w nim też będzie spało maleństwo:-)

Więc pozostaje nam czekac cierpliwie:-)
Ja mam z płozami do bujania, choć akurat nam się nie przydały
Turystyczne jak najbardziej nadaje się do użytku domowego na co dzień, lecz trzeba do niego dokupić materac, taki sam jak do drewnianego, bo ten, co jest w turystycznym w standardzie jest zdecydowanie za cienki i niewygodny.My kupiliśmy dwustronny: z jednej strony gryka z drugiej pianka-kokos.