Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgadzam się. Wiem, że wiele ustaw wydaje nam się absurdalnych (i pewnie część takich jest), ale ufam, że nie wymyślił ich ktoś bez powodu. Niestety nie da się dogodzić wszystkim. Jestem idealistką.;-)Hej Hej:-):-):-)
Wiecie co?? z tym becikowym to ja uważam, że mają trochę racji a to dlatego, że często kobiety mieszkające za granicą jadą do Polski tylko na poród i pobierają becikowe po czym wracają znów za granicę i pobierają ten sam zasiłek tamKiedyś czytałam o takich przypadkach
Uważam, że nie w porządku są tacy ludzie bo od podatków uciekają a zasiłki to chcą
![]()
Oli ja też miałam wczoraj hormonalny dzień, a złe samopoczucie z powodu choroby jeszcze to pogłębiło. Najważniejsze, że to mija :-)Hej Babeczki
Wczoraj nie dalam rady nic napisac bo walczylam z hormonami..
Dosia to Twój mężuś wreszcie zaczyna cieszyć się ciążą i dobrze, ważne żeby razem być w ciąży.:-)dziewczynki a tak zmieniajac temat to chcialam Wam powiedziec ze wczoraj moj m zaciagnal mnie do sklepu z akcesoriami dla dzieci. ogladalismy wozki i lozeczka. jak na razie tak zeby sie zorientowac, ale dla mojego m to i tak juz duzy postep. a wieczorem gdy mial posmarowac brzusio olejkiem to najpierw przystawil ucho i sluchal. stwierdzil ze slyszy pukanie.
jeszcze go takiego nie wiedzialam i bardzo mnie ciesza jego reakcje. na poczatku ciazy bardzo sceptycznie do niej podchodzil. nie chcial o niej rozmawiac. bal sie ze znow pojdzie cos nie tak.

zwariować można z tymi przepisami