Patra
lipcowa mamuśka
To znowu ja
Mężul właśnie wyszedł do pracy.
Beacia od wczoraj daje łośkowi Calcium Sanosvit bananowy. I poprawy nie ma, a nawet jest tego coraz więcej. Wieczorem miał stan podgorączkowy i cały czas był marudny. Nie wiem czy ta wysypka go swędzi ale raczej nie bo nie zauważyłam żeby rączkami o twarz się pocierał. Zobaczymy rano i śmigamy do lekarza. Mąż prosto z pracy ma go zarejestrować bo ma po drodze. Co do nocnika to ja miałam problem Kacpra na nim utrzymać, nakłada w miarę się sprawdza bo przynajmniej 2 minuty pupcią na niej usiedzi. Walczę w sumie dopiero od piątku a już widać efekty. Może aż tak źle nie będzie.
Ewcia zdrówka dla całej rodzinki!!!
Fioletowa i Mes! Odzywajcie się cześciej!
Mężul właśnie wyszedł do pracy. Beacia od wczoraj daje łośkowi Calcium Sanosvit bananowy. I poprawy nie ma, a nawet jest tego coraz więcej. Wieczorem miał stan podgorączkowy i cały czas był marudny. Nie wiem czy ta wysypka go swędzi ale raczej nie bo nie zauważyłam żeby rączkami o twarz się pocierał. Zobaczymy rano i śmigamy do lekarza. Mąż prosto z pracy ma go zarejestrować bo ma po drodze. Co do nocnika to ja miałam problem Kacpra na nim utrzymać, nakłada w miarę się sprawdza bo przynajmniej 2 minuty pupcią na niej usiedzi. Walczę w sumie dopiero od piątku a już widać efekty. Może aż tak źle nie będzie.
Ewcia zdrówka dla całej rodzinki!!!
Fioletowa i Mes! Odzywajcie się cześciej!

Pózniej sie odezwe teraz czasu brak!!!
Jest juz duża, ma 10 zębów, więc mogłaby zacząć jeść inne rzeczy. Ale jak tylko próbuje dawać jej większe kawałki to rzyga
Idzie oszaleć. Jedyne co je w kawałkach to parówki i kiełbasa