• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

ja wolę, żeby marudził, ale żeby był... :-(

my też mamy rocznicę ślubu niedługo.. 22 lutego.. i pewnie sama ją spędzę..

no nic.. piwko wypiłam i nabrała mnie ochota na następne a tu brak :-D
jeszcze kfc chodzi mi po głowie...

reklama
cześc matki wariatki!!!

My na nogach od 6:30. Męzula przed chwilą obudziłam. Kapkę się nie wyspałam :-p

Brzoskwinko to widzę że nie tylko ja lubi,ę śluby w zimie :-p U nas było strasznie dużo śniegu :szok: Sypało prawię cały czas. Zanim doszłam do auta to z mojej fryzury prawie nic nie było :-D
No nic zmykam

Miłego Walentynkowania kochane!

Patra he he he u nas za to było słonecznie i błękitne niebo.. :-)
za to dwa dni później jak mieliśmy sesję poślubną w plenerze, to było pełno śniegu i do tego zaczął topnieć..
więc była masakra..

Walentyny kochane życzę Wam dużo miłości :-)

ja się chyba pochlastam :wściekła/y: jak Julka mi przesypia całe noce to ja się wiercę z boku na bok i latam do niej sprawdzić czy przykryta. Jak ja chcę spać i padam na dziób to ona się budzi 5 razy w nocy. Oszaleć idzie. Nie wiem może powinnam jakieś tabsy na sen brać ? :-D:-D ale lepiej nie bo wolę słyszeć czy mojemu dziecięciu się krzywda nie dzieje :laugh2:

nocka do bani, za to poranek mrrrrrr :laugh2::zawstydzona/y::laugh2::zawstydzona/y::laugh2: i =jeszcze mężuś poszedł niby po bułki przed 8 a wrócił bez bułek ale za to z kwiatkami dla żonki i dla córci :rofl2::rofl2::rofl2:

w robocie mam taki mróz (8 st i może ok 14 się nagrzeje do 16) że palców nie czuję więc piszę krótko

sweeetaśnego dnia Walentyny :***

Hej dziewczynki!

Właśnie w tej chwili przypomniałam sobie jak w zeszłym roku w Walentynki przegoniłam mojego męża po piwnicy, strychu, polu, kazałam jeść ciastka aż trafi na to z listem ode mnie... ehhh... a on wtedy bidulek cierpiał z powodu tego kamienia w nerce. No ale od zabiegu już nic mu nie dolega. Nie odczuwa żadnych dolegliwości.

W tym roku chcę mu kupić na walentynki płytę Me Myself and I (własnie się chyba kupuje, bo mama pisała, żebym jej napisała jak się nazywa ta płyta)... Ja wczoraj byłam w Forum i niestety w Kolpolterze nie było tej płyty :no:
Za to mężul kupił mi bieliznę (biustonosz i stringi z przypinanymi takimi żabkami do pończoch :-D :-D :-D), a ja przymierzałam w gino rossi i w ecco fajne botki. Takie zamszowe popielate, na lekkiej platformie z przodu i z obcasem. W Gino Rossi były tańsze - z 400 na 260zł przecenione i kurcze chyba się zdecyduję. Troche dużo, ale z drugiej strony jak mam kupić coś za stówkę i nie zakładać, bo niewygodne, to wolę dopłacić i mieć (mam nadzieję, że) na lata.
Miałam akurat szarą dzianinową sukienkę z golfem, czarny pas i czarne rajstopy no i te botki!!!! Miodzio! A że własnie robię dla teścia spółki stronę internetową to kaska będzie i mężul się zgodził cobym sobie kupiła :-D Choć zastrzegłam, że w lecie chcę kupić jeszcze jedne buty na wesela które nas czekają (myślałam o beżowych platformach z dziurą z przodu) no ale to tez zależy od "kreacji" jaką wybiorę na te okazje.

No i jeszcze jedno. Zamówiliśmy stolik pod TV, witrynkę na szkło i komodę do salonu. Zamówiliśmy u stolarza, więc całkowicie nasz projekt, coby pasowało do tego co mamy (mamy w sumie tylko stół i stolik/ławę) No ale chcieliśmy dobrać kolor i wykorzytsać na maxa miejsce, bo nie wiele ścian mamy, przy których możemy cokolwiek ustawić. Już nie mogę się doczekać, a jeszcze minimum 2 tygodnie, jak nie 3. Ważne, ż
moz-screenshot-2.png
e przed świętami i imieninami męża będą :-D

Ehhh... tylko żeby kaski na wakacje starczyło! :-D Bo szóstego roku bez prawdziwego wyjazdu na wakacje nie przeżyję!!!

Witam w tak piękny zakochany dzionek :-D

Na samym początku życzę duuuuuużo miłości i jeszcze raz miłości

U nas wmiarę ok, tzn Mała zaczęła kaszleć od soboty i mam nadzieję że to nic poważnego nie będzie z tego, dlatego sok z cebuli sie już puszcza w słoiczku z cukrem :-D:-D Może coś pomoże

A słonko tak pięknie świeci i leciuteńko śnieżek pada

Brzoskwinko Kasiu i Adasiu witam Was i ja. Widzę że niedługo zakupy Cię czekają, fajnie, no i życzę wytrwałości w tej Twojej sytuacji sercowej, obyś jak najszybciej miała mężulka przy sobie.

Patra a ja myślałam że Iwonka to Ivon, gapa ze mnie, ale tak szczeże to nie wiedziałam że Antkowa to Iwona.

Wogóle to śniło mi się że by6łam w ciąży (Boże, jaki realny sen) no i termin był na 5 (tak jak z Oliwcią) i wylądowałam w szpitalu i byłam przerażona że będą mi poród wywoływać. Jaki ten brzusio był fajny.....

Justysia zapomniałam Ci pisać, jakoś z zeszłym tygodniu mi się śniłaś :-D Że wkońcu się spotkałyśmy :-) Szkoda że to tylko sen :sorry:

Rosołek wstawiony, Mała od jakiejś godziny śpi, tylko co jakiś czas kaszle i dziwne że to ją jeszcze nie obudziło

Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj..... Dla naszych Walentynkowiczów

Załączniki

• walentynkowe-misie.jpg
    walentynkowe-misie.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 50
Witam,
Stawiam kawkę dzisiaj walentynkową :-D

Zobacz załącznik 327221

Patra obiecuję poprawę i będzie pupiato :)
Ewa mam nadzieję, że uda sie z wakacjami.
Brzoskwinka i jak po piwku??? Główka nie boli??
Beacia a u mnie w pracy ciepełko bo słonko przez okno pięknie świeci.

Jak mi się nie chce pracować. Teraz to najchętniej bym wyruszyła na dłuuuugi spacer z Karoliną. No cóż ktos musi pracować......;-)

Brzoskwinko tak się rozpisałam, a zapomniałam przywitać Cię na naszym forum. Tak jak pisały dziewczyny pisz! pisz! pisz! pisz! i ciągle pisz! :-) my zawsze przeczytamy, a jak trzeba to wesprzemy :-) a jak trzeba to Patra się z Tobą napije i wyśle erotycznego sms'a :-D :-D :-D

reklama
Witam,
Stawiam kawkę dzisiaj walentynkową :-D

Brzoskwinka i jak po piwku??? Główka nie boli??
hehe niee nie boli.. po jednym to jeszcze nie tak źle.. na dzisiaj mam 5 :P samotne walentynki będę świetowala.. jak mi sie zachce wgl piwkowac..
od rana dół za dołem.. ale popo podobno M. ma do nas przyjechać, więc może humorek mi się poprawi..

A słonko tak pięknie świeci i leciuteńko śnieżek pada

Brzoskwinko Kasiu i Adasiu witam Was i ja. Widzę że niedługo zakupy Cię czekają, fajnie, no i życzę wytrwałości w tej Twojej sytuacji sercowej, obyś jak najszybciej miała mężulka przy sobie.
wytrawłości.... przydałaby się i cierpliwość :P
dziś M. mi mówił, ze gadał w pracy, że chce zrezygnować z tej dodatkowej fuchy, bo ma już dosyć, tak rzadko się widzimy i wgl, że to źle się na nas odbija.. nie wiem co będzie..
Brzoskwinko tak się rozpisałam, a zapomniałam przywitać Cię na naszym forum. Tak jak pisały dziewczyny pisz! pisz! pisz! pisz! i ciągle pisz! :-) my zawsze przeczytamy, a jak trzeba to wesprzemy :-) a jak trzeba to Patra się z Tobą napije i wyśle erotycznego sms'a :-D :-D :-D
hehehe erotyczne smsy? już czuje się jak u siebie :-D :-D

Dziewczyny dzięki za miłe przyjęcie! na pewno się dogadamy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry