Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
witam lipcowe mamusie :-)
mam nadzieję, że mogę dołączyć
mój Adaś jest z ostatniego dnia lipca:-)
mam nadzieję, że mogę dołączyć

mój Adaś jest z ostatniego dnia lipca:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bo u moich rodziców na noc zostawał mój brat z rodzinką, bo coś malowali u siebie w domku i nie chcieli jeszcze z dzieckiem (2 latka) do niego wracać, bo się jeszcze nie wywietrzyło
Bo my tu jesteśmy jak siostry :-) No imamy nadzieję że będziesz z nami tutaj jak najcześciej 

Ale za to dzięki mnie woła też plosze
No nic zmykam do mężula, ma wolne do środy
Więć trzeba korzystać 
Jeśli 86 to tak jak ja
I oby "walnięta sytuacja" się zmieniła! I było tak jak sobie to wymarzyłaś
To co że parkiet to parę metrów kwadratowych, muza z youtuba a balowe stroje to piżamy 

Tak więc Kasiu Brzoskwinkowa witaj wśród nas! I pamiętaj!! My jesteśmy postrzelone ale można na nas liczyć. Zawsze chętnie wysłuchamy, wspieramy na tyle ile jest to możliwe. Skoro lat 24 to rozumię że rocznik 86? chyba że już miałaś urodzinki i rocznik 87Jeśli 86 to tak jak ja
I oby "walnięta sytuacja" się zmieniła! I było tak jak sobie to wymarzyłaś
![]()
A ja właśnie z mężem przetańczyłam prawie godzinkęTo co że parkiet to parę metrów kwadratowych, muza z youtuba a balowe stroje to piżamy
Cześc Adudz! I dobranoc!!!![]()
Hej Lipcu
Czuję się dupiato jakoś tak kolejny dzień. Jest i niedobrze i niestety trzeba jutro do pracy...... buuuuuu...
Witaj Brzoskwinkaa- Twój Adaś jak moja Karolka z 31.07Moja jest typowe adhd, wszędzie jej pełno i chwilami już nie nadążam za młodą.

Przez kilka dni bedę miała jak w raju bo jutro rocznica ślubu a później witaj szara rzeczywistość czyli "jaki to ja nie jestem zmęczony po pracy" i marudzenie marudzenie marudzenie
Gorzej niż ja podczas okresu lub przed...
a ja marzec 86...
Tyle że już od paru tygodni a tu nic. Ale winą może być wspomniana innym dziewczyną prolaktyna. Prawdopodobnie mam jej za dużo w organizmię. A wizyta u cipkologa dopiero za 2 tygodnie. Ale co ma byc to będzie
I głowa do góry Kasiu!