• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

witam się ponownie,
małą już położyłam, butlę wytrąbiła i już przysnęła, więc zaglądam do was,
Aguś Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, szczęścia i miłości i spełnienia wszystkich marzeń

a tak w ogóle jest tu ktoś ??

reklama
Co taka cisza babeczki?

Ja z mężolem siedzę, zaraz idzie do pracy. łosiu śpi.

Kamcia jak tam u zębologa?

Beatko obym cześciej Cię do łez doprowadzała :-D Oczywiście ze śmiechu...

Justynko wątek AA się przyda bo Kamcia mnie rozpija :-(:-(:rofl2:

Aguś jak tam stara pupcio?? Torcik smakował? A zwłaszcza, no wiesz.. Bo zastosowałam specjalna polewę :-D:-D:-D

Patra tort pierwsza klasa :tak::-D A na czym się wzorowałaś jak go robiłaś???? :-D:-D:-D:-D Zębolożka nic mi nie robiła, popatrzałapostukała i się dziwiła że coś tam mnie boli, bo to przecież była mała dziurka, mam jeszcze czekać, no i nie wiem, także poczekam i zobaczę

No ładnie... To ja tu forum rozpijam??? (:-D:-D:-D:-D:-D) Jeszcze będziecie błagać o Advokacika....... No Kamuś, polej, polej jeszcze po jednym (:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

AGNIESZKA sto lat!!!!!!!!!!!!! :-).. p.s. dobrze, ze operacja udala sie.. p.s. nie zakladaj najgorszego, tylko mysl pozytywnie, a bedzie dobrze i bedziesz za paręnaście lat babcia :-), p.s. a jak po narkozie??

JUSTYNKA max co mozemy wyciwiczy to to, zeby widziala w 15%.. moze 20% nie wiecej.. ale na razie nie cwiczymy, bo nie chce sobie dac zakleic zdrowego oczka... jak jej juz zakleilam, to prawie nic nie widziala na chore i od razu przewracala sie.. wariowala (tak jak kotowi zakrywa sie opaska oczy i on wariuje)Musiala by miec oczko zaklejone do ok 6r.z., po 11h dziennie. Tomografoia mozgu i oczodołów ma nam tez duzo powiedziec.. tak, wiec czekamy...a kosmetyka zeza zajmiemy sie jak bedzie weiksza i nie botulina tylko operacja (bo trwalsza i bezpieczniejsza )

cześc matki wariatki!!

Ja pospałam do 8, ale łośiu na nogach od 6:45. Mężul wszedł z pracy do domu, mały się akurat obudził więc zamknął mi drzwi z sypialni i zajął się łośkiem. Tym razem na śniadanie nie dał mu czekoladki tylko zgrzał parówki. Zjadł 3 :rofl2: Tak więc jestem w miarę wyspana. Pogoda póki co paskudna. Pada deszcz więć kto wie czy całego dnia nie spędzimy w domu. Wyjdę tylko z lośkiem na targ po ogórki, ale mam go pod blokiem więc daleko się nie wybierzemy.

Kamcia wiesz.. nie wzorowałam się na siebie. Jeśli jest tu blondynka z długimi włosami, a i mąż podobny to już wiecie kto był pierwowzorem :-D:-D Aguś widzisz gafe popełniłam bo powinnam czarnule na torcie zrobić :sorry2::dry::-)
No i życzę żeby ząb przestał boleć!! Aha.. Polej :-D

Stopi Ty , podobnie jak Aga, bądzcie dobrej myśli!!! Tak jak sama pisałaś. Przede wszystkim pozytywne nastawienie :tak:

Miłego dnia drogie Panie!

Czesc laski!!
STOPI po narkozie ok...spal caly dzien i cala noc,ale nie wymiotowal..bylo ok.i teraz tez wszystko gra:)
Zaczyna rozrabiac wiec chyba powoli wraca do siebie :)

PATI smakowal,smakowal mniam..;) dobry cukiernik z ciebie ;)
No i masz racje...stara pupcia ze mnie juz..;) niedaleko do 30 stki :O:O a gdzie tu jeszcze drugie dziecie :O..
trzeba sie streszczac;)

Hej babeczki!

Wpadłam na chwilke:-)

Wczoraj nie miałam internetu dlatego sie nie odezwałam.

Agnieszko przyjmij i ode mnie życzonka serdeczne:tak:! I nie martw sie-ja jestem starsza:-D

Jurto przyjeżdża do mnie moja najlepsiejsza koleżanka ze studiów-mieszkałysmy w jednym akademiku i co tam sie działo!!:-D To były czasy! Jest teraz w czwartym miesiącu ciąży:-) Muszę posprzatac sobotnio, zeby jutro nie musiec tego robic, ciasto upiekei podszykuje jutrzejszy obiadek. Takze nie za bardzo mam dzis czas.

Trzymajcie sie cieplutko-blondynki i czarnule:-D Buziaki!

Ostatnia edycja:
Witam

Jsa dzionek spędziłam u mamy, wczoraj wyszła ze szpitala, Doktorka mówiła że nie zaraża, bo nie wychodowano żadnych wirusów innych niż występują w przewodzie pokarmowym czy jakoś tak. Także trochę odpoczęłam, wiadomo od kogo :sorry2:

Na jutro żadnych szczególnych planów jak narazie nie mam.

Dmuchawcu miłego plotkowania z koleżanką życzę i się nie przepracowuj za bardzo, bo pamiętasz....... miałaś się oszczędzać

Patra napiszę krótko- polałam :-D

reklama
jejku jaka tu cisza :szok: No tak weekend :-D
Męzul właśnie wyszedł do pracy a ja.. wzięłam się za porządki :-D Tzn od popołudnia sprzątam.. Firanki właśnie mi się piorą, okna już umyłam, dywanik od łosia wyprałam no i jeszcze szorować będę tapczan bo cały usyfiony od czekoladek, siuśków i takich tam :-D

Nie wiem co mnie tak wzięło :baffled:

Kamcia dzięki za polanie :-) No i super że z mamą juz lepiej i że jest już w domku :tak:

Aniu miłego plotkowania ciężarówek!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry