• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam i ja na chwilkę

Mam ciekawie, oj mam :tak::tak::szok: Ale M tym razem ją trochę zjechał, bo ta ma takie głupie problemy co do mnie że :szok::eek:

No nic, ciśnienie trochę spadło, ale zaraz wzrośnie bo idę z tym moin nieszczęsnym zębem do Zębologa :sorry:

Papaśku

Aga To ja też życzę wszystkiego naj naj naj.....

reklama
Dziewczyny macie moze namiary na niedroga spacerowke?

Koniecznie z duzymi, obracanymi, pompowanymi kolami.. bo juz taka typu 'parasolka' mamy.. A ta duza, 'normalna' sie zepsula... tzn stelaz odchodzacy od przedniego skretnego kola sie zlamal!! :angry: Zespawali mi to, ale po pierwszym 15min spacerze znow sie zlamalo!!! :crazy: Gowna jakies robia!!!! :wściekła/y:
I teraz nie mamy czym jezdzic.:eek:
Przegladam allegro, ale narazie nic ciekawego nie widze.
Bede wdzieczna jak mi cos polecie. Najlepiej uzywana, bo nie ukrywam, ze kwestia finansowa mnie ogranicza nieco. :-)

No BEATKA zgadlas ;) 26 za mna ;)
dzieki!!

My tez cala noc przespana..mezul idzie za chwile do pracy wiec bede sama :( ehhh nie lubie tak...
Jonek juz tez lepiej..spuchniete jeszce ma i penisek i reszta sina ale juz coraz lepiej :) uuufff jak sie ciesze :)

nie wiem co na obiad..moze lupie jakis na wynos u greka i bedzie git..nie chche mi sie dzisiaj gotowac ;) boli glowa,gardlo,prawe ucho..eee te chorubska :P
bede z wami caly dzionek :)

No my już po spacerku. Słonko też cudnie świeci! I jest w miarę ciepło. Byłam z łośkiem w sklepie. Kupiłam mu komplecik ze sztruksu - spodnie i kamizelka
+ bluzeczka z bawełny. Wczoraj kupiłam też mu spodnie.. No i autko dostał i dokupiłam mu 2 naklejki na ścianę :-p Sobie zaś kupiłam torebkę z dlugim paskiem. Czesto chodzimy na spacerki na nóżkach więć przyda się taka większa, bardziej pojemna. M wstanie to dostane ochrzan że tyle wydałam :-D:-D:-D Ale co tam.. Na jego papierosy idzie więcej :-p:-)

Dziula super że się odezwałaś ale niestety nie mam namiarów na żaden fajny wózek.

Ide zaraz uspać małego

A teraz:

AGNIESZKO!!!

Urodziny dzień radosny,
Trochę zimy, trochę wiosny.
Każdy składa Ci życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia...
Bądź szczęśliwa i kochana,
przyjmij od nas tulipana!
Tort dla Ciebie też dziś mamy
I prezenty też Ci damy.
Niech Ci życie miło płynie,
Niech Cię smutek dziś ominie.
Sto lat Tobie zaśpiewamy,
Bo Cię wszystkie kochamy!

Załączniki

• tulipan_w_wazonie.jpg
    tulipan_w_wazonie.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 3ddd633b3967cb887e7faac3a620c753_th2.gif.jpg
    3ddd633b3967cb887e7faac3a620c753_th2.gif.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 68
  • prezenty5b.jpg
    prezenty5b.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 56
witam ,witam.
Dziecko mi najmłodsze usnelo ,a starsze siedzi na kolanach.
Karol sie smarka ,ze spac nie mogł wczoraj sie wkurzyłam i zrobiłam syrop z cebuli,domowej roboty.On pomaga pamietam z dziecinstwa.
Julek tez sie zaczal dzis smarkac.

O tak u nas sloneczko równie fajnie świeci ,pranko na dworze sie suszy,piore codziennie ,aby z dworu skorzystac.

My w sobote idziemy na impreze i mam nadzieje,ze spac bedą i nie bedzie ryczenia i katar sie zmniejszy.

Gabiazku będe żelazo kuć ,ale na swoim,mam takie dni ,ze bym wyszla i nie wróciła,choc nie mam takiej tesciowej jak KAMA.

Kamilko OJ,CHCIALABYM JAK NAJSZYBCIEJ wrócić ,ale obawiam sie ,a raczej na pewno nie w tym mies.
Wiesz ja leje Jula po łapach bo juz czasem przesadza .
a OLIWKA to mądra dziewczynka.

Stopi,nie ma za co ,martwi sie cioteczka o lipcową niuńke;-).
A ogóle jest możliwość ,aby widziała na te oczko wiecej niż 50%??
dają jakaś nadzieje??

AGA witaj w domu .
NO I NAJLEPSZEGO,ZDRÓWKA I OBYŚ MOGŁA ZOSTAĆ BABCIĄ.:tak::tak::tak:;-)
HA ,ty 26 ,A JA mam cały rok jeszcze prawie.
Tak to jest jak sie jest z końca roku.

a co wy tak kobietki w bańkę walicie ,jeszcze będziemy musiały założyć wątek AA.:-D:-D:-D:-p:-p:-p;-)

piszecie O krzyżówkach ,ja nic nie robie od kąd odcieta jestem od świata tylko w panoramicznych siedze.
Juz jedna rozwiązałam muszę zakupić drugą ,myślę możne hasła wysyłać poczta może wylosuje jakaś nagrodę.:tak::tak:;-)

A my wstaliśmy w po szustej i Jula o 9 juz kurtke mi przyniósł i czekał po drzwiami.
No i poszliśmy po chleb tylko nie chciało mu sie isc za bardzo,hrabia jeden.

EWO ja tak miałóam wczoraj,takie nerwy ,że myślałam ,że nie wytrzymam i coś zrobię komuś,jeszcze LULEK dokazywał.
Julka juz zamknęłam w pokoju i wyszłam ,aby cos mu nie zrobić,a on ryczał,ryczał ,aż przestał.
I sama ryczałam,normalnie co za dzień .

teskni ma sie za WAMI .
zdrówka życzę wszystkim :tak::tak::tak::tak:

reklama
Patra własnie doprowadziłaś mnie do łez ... ze smiechu rzecz jasna :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: w zyciu takiego torta nie widziałam no jest zaje.....

Aga, Tobie kochana zdrówka i szczęścia, pociechy z Twoich mężczyzn i obyś zawsze tak ładnie wyglądała jak na ostatnich zdjęciach :rofl2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry