Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mam nadzieje ze dasz rade wytrzymac troche w tym dwupaku
Daj znac co powiedział ginek jak tam sprawy w kroku wygladaja;-)czekam na wiesci.
Dzis byłam z Alanem u dentysty i przy okazji wstapilismy do tesco to ledwo obeszłam te kilka alejek tak osłabłam przez to lezenie.Ale czekam do poniedziałkowego usg i jak stan szyjki sie nie pogorszy to zamierzam znowu wiecej sie ruszac,oczywiscie bez przesady troche obowiazków zostawie mężowi ale ciuszki po Alanie trzeba przejzec,to co mam dokupione tez i zaczac to wszystko prac i prasowac co by było z czego torbe do szpitala zapakowac bo jak naprawde za szybko urodze to nawt mezo nie bedzie wiedział gdzie ma czego szukac.Zakupy porobiłam przez Allegro,zostało mi kilka zeczy dokupic to juz do sklepu podjade jak pozwola chodzic,jutro bedzie kurier z posciela a w piatek moze reszta gadzetów dojdzie,oj załancza mi sie chyba pomału syndrom wicia gniazda bo nie moge juz sie doczekac szkładania łóżeczka:-)
zazdraszczam,choc pewnie nie do konca mam czego bo troche przez te swoje kilogramy sie namartwiłas
do tego te upały. Ehhh chciało się słonka ale nie aż tak silnego
W domu 29st pomimo pootwieranych okien, nie ma czym oddychać, za to Julka happy, bo siedzi w baseniku na balkonie i dupcię moczy od ponad godziny.
Jak tak dalej bedzie rósł to mnie rozerwie
No i w zwiazku z ta wagą u mnie bedzie to raczej cc