Beacia dziekuje
kurcze ja tak bardzo chcialam urodzic w ten weekend bo moja mama w srode idzie do szpitala na tydzien na wyciecie macicy. Miala mi sie malym zajac zeby S. mogl byc ze mna a tak to lipa musi byc z Kacprem a dopiero co mu tydzien temu gips zdjeli. Bym byla spokojniejsza a tak to same chlopy w domu - S. ,tata, brat i Kacper. Wiadomo ze beda chcieli dac w palnik, mam nadzieje ze z szalenstwem poczekaja az wroce ze szpitala.
reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Sto latek i zdrówka oraz mnóstwa uśmiechów dla naszych Kacperków Patry i Ady :-)
ja dzis po obciążeniu glukozą, ledwo wysiedzialam te 2 godziny obrzydlistwo bleeeee. No i sama zmierzylam cukier po godzinie po dwóch glukometrem i bankowo mam cukrzycę

ja dzis po obciążeniu glukozą, ledwo wysiedzialam te 2 godziny obrzydlistwo bleeeee. No i sama zmierzylam cukier po godzinie po dwóch glukometrem i bankowo mam cukrzycę

beata26
szczęśliwa mamusia :)
Patra 71 po 2 h???? nieźle, a ruszałaś się czy siedziałaś bezczynnie? mi kazali siedzieć to siedzialam, tyle co do ubikacji poszłam chyba z 3 razy. Glukometr po godzinie pokazał 71, po półtorej 187, po 2 h 149. Po wyjściu z gabinetu wycisnęłam z żyły jeszcze kropelkę i zmierzyłam prędko pokazało 151, a norma do 140 jest. Więc dieta jak nic. A teraz załamka, bo z Julką paski miałam po 1gr za opakowanie. Teraz ciężarne nie mają żadnej zniżki i paski kosztują 100% więc w moim przypadku 48zl za opakowanie które wystarcza na tydzień 

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Cześć kobitki!
My już po powrocie z dwutygodniowych wakacji u rodzinki. Masakra to była
Teraz będę odpoczywać po tych wakacjach przez kolejne dwa tygodnie
Patra- może zrób tak jak ja - ustal sobie datę porodu,spakuj się, zrób mężowi jakieś ciężkie zakupy w przeddzień
, kapitalne porządki w domu, idź na długi spacer i będzie dobrze
A tak serio to czekam na smska:-)
Beatko26- współczuję cukrzycy i wydatków z nią związanych. Ucałuj ode mniej Rurcię
Imię Anna moim zdaniem jest super!
Daisy- trzymaj sie bidulko. Oby jak najkrócej trwały mdłości.
Beatko82- buziaczki dla Ciebie kochana.
Moje dziewczęta jeszcze śpią. Korzystam więc i szybko piszę, więc wybaczcie mi oszczędnośc w słowach
My obecnie z nadzieja czekamy na dzień, kiedy będzie można teścik zrobić
25 lipca powinnam normalnie mieć okres, ale wierzę, że dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo go nie ujrzę
Trzymajcie kciuk bo normalnie zazdrość mnie zżera jak Was czytam
My już po powrocie z dwutygodniowych wakacji u rodzinki. Masakra to była

Patra- może zrób tak jak ja - ustal sobie datę porodu,spakuj się, zrób mężowi jakieś ciężkie zakupy w przeddzień

Beatko26- współczuję cukrzycy i wydatków z nią związanych. Ucałuj ode mniej Rurcię

Daisy- trzymaj sie bidulko. Oby jak najkrócej trwały mdłości.
Beatko82- buziaczki dla Ciebie kochana.
Moje dziewczęta jeszcze śpią. Korzystam więc i szybko piszę, więc wybaczcie mi oszczędnośc w słowach

My obecnie z nadzieja czekamy na dzień, kiedy będzie można teścik zrobić

Aniu mam uparte stworzenie i nic jej nie rusza.Wczoraj biegalam z Kacprem wokol aut na parkingu Auchan,wracajac zlapala nas ulewa i tez bieglismy, no i wieczorem wymiotowalam i mialam skurcze z krzyza co 10minut. O 5 rano sie skonczyly i dupa.Moze dzisiaj heh. Trzymam kciuki za pozytywny tescik!
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
To faktycznie uparciuch
Trzymaj się cieplutko!

Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Pati no uparciuszek mały siedzi,a co miałas nadzieje ze będzie mniej charakterna niż jej braciszek
albo mamusia
no juz,juz żartuje z tę mamusią
;-)
Aniu to kciukasy zaciskam mocniaste&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
beatko współczuje tego cukru,przy takim pomiarze to moze dieta tylko wystarczy,ale to pewnie decyzja lekarza będzie,no ale wydatek na paski tak czy inaczej pewnie cie czeka:-(
Ja byłam dzis na badaniach,przy okazji wskoczyłam do świata dziecka buteleczki i smoczki pokupowac i kilka pierdułek i jestem w zasadzie obkupiona,pewnie jeszcze mi sie cos przypomni ale jestem juz spokojna,teraz pranie i prasowanie do reszty porobie,torbe spakuje i czekam cierpliwie

Aniu to kciukasy zaciskam mocniaste&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
beatko współczuje tego cukru,przy takim pomiarze to moze dieta tylko wystarczy,ale to pewnie decyzja lekarza będzie,no ale wydatek na paski tak czy inaczej pewnie cie czeka:-(
Ja byłam dzis na badaniach,przy okazji wskoczyłam do świata dziecka buteleczki i smoczki pokupowac i kilka pierdułek i jestem w zasadzie obkupiona,pewnie jeszcze mi sie cos przypomni ale jestem juz spokojna,teraz pranie i prasowanie do reszty porobie,torbe spakuje i czekam cierpliwie

reklama
Beacia Ty jestes cierpliwa a mnie juz cholera bierze. Co wieczor przez kilka godzin mam bole krzyzowe i dupa! Dzisiaj o 19.30mam ktg w szpitalu z moja polozna i mam nadzieje ze ta wizyta cos da! Nie chce czekac do poniedzialku i wizyty u gina wrr