reklama

Lipiec 2009

reklama
Wreszcie przebrnelam. Niby dwa dni ale sporo sie nazbieralo.

Magduska, dziekuje za przepis na placuszki:-) Rewelacja!!! Moja Madzia zjadla od razu kilka sztuk.

Sylwia, gratuluje prawka! To wielka rzecz!:happy2:

Kasia, mamy taki sam termin. :tak:

Dzis mam wolne ze wzgledu na mroz. Normalnie tak jakbysmy mieszkali na Syberii:eek:

kasiakom a co ja mam powiedzieć?Zarejestrowałam się dwa dni temu:-DNie ukrywam jednak, że zżera mnie zwykła babska ciekawość o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym.Nie żebym się wpraszała czy coś tak po prostu chciałabym wiedzieć, a z czasem.....kto wie.......może sobie zasłużę i mnie dziewczyny przyjmą he he he.Sylwia gratuluję zdania prawka:-)Ja zaczęłam chodzić jakiś czas temu i przerwałam, a teraz żałuję:-(Tym bardziej, że przeprowadziłam się na wieś i jak mam coś załatwić w Lodzi to szlag mnie trafia, bo robi się z tego wielka wyprawa eehhhhh.

Witam ja tylko na chwilkę zaraz będę budzić córkę i idziemy na kontrole do lekarza a z naprawy klawiatury nici niektóre klawisze szlak trafił.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kawka śniadanko i w końcu wyjdę z domu od tygodnia siedzę z córa w domu:no::no::no:

A ja dzisiaj siedzę w domku bo jak wstałam to po ścianach chodziłam tak mi słabo było i cała się telepałam no i księgowa pozwoliła mi iść do domu. teraz leżę i niby lepiej ale jak wstaję to znowu wraca

Witam sie i ja.
od rana na nogach bo musialam na badanka jechac. TSH I FT4, niestety mam problemy z tarczyca i musze ja miec ciagle pod kontrola. a w przyszlym tygodniu wizyta u endokrynologa.
Kasia to Ty rzeczywiscie nie wstawaj nigdzie skoro tak zle sie czujesz. proponuje spedzenie dnia na bb.
Kinga12 wspolczuje ci bardzo. tez mialam kolezanke ktora przez cala ciaze wymiotowala i teraz twierdzi ze byl to jeden z najgorzej wspominanych okresow z jej zycia. i na drugie dziecko juz sie nie chce zdecydowac.

Witam.

Ja dziś mam tak senny dzień... Nie wiem, jak wytrzymam do 15.30 w pracy... Najchętniej wróciłabym do domku pod kołderkę, ale to średnio realne :-(.

Pozdrawiam was serdecznie Lipcóweczki :happy2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, że to co napiszę teraz będe okrutne, ale z ulgą przyjęłam fakt, że są też inne dziewczyny, które wymiotują pomimo upływu czasu (w sesnie ja teraz jestem w 16 tc) - bo już sądziłam, że to przez moją psychikę - tak wspominał lekarz. Moje kolezanki, które urodziły znacznie wczesniej przechodziły ciąze bez mrugniecia - żadnych mdłosci, apetyt na wszystko, brzuszki krągłe i pracowały do ostatniego dnia :cool: a ja jak sierota, blada, wymiotuje, ciagle mnie ciągnie w podbrzuszu, długo bolały mnie piersi :shocked2:!! Conajmniej jakby mó organizm krzyczał - ta ciąza to nie dla Ciebie kobieto :-D

Pocieszam się, że będzie lepiej.... będzie prawda :-)

buziaki dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry