Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj dokladnie to oddaje moje samopoczucie 
Zaczynalam od duzego B, przeszlam przez C, a dzisiaj to juz mnie tak D gniotlo ze musialam zdjac... Teraz wszystko fajnie, mezul szczesliwy a ja juz mam stracha jak mi to po karmieniu obwisnie to co bedzie
Bede wygladac tak jak te Aborygenki chyba 
Kasia ja też nie mam nic przeciw znieczuleniu, ale jestem w stanie zrozumieć przeciwników, bo są plusy i minusy zzo. Sama tego niejako doświadczyłam. Teraz zanim wezmę znieczulenie bardzo mocno się zastanowie, chyba że nie będę mogła wytrzymać.a o porodzie to nawet nie chcę myśleć, czytałam swego czasu w "wysokich obcasach" wywiad z działaczką organizacji rodzić po ludzku i uważam ze była jakaś nawiedzona. twierdziła, że kobietom w ciązy nie wolno podawać znieczulenia, bo kobiety przez wieki się bez tego obchodziły, podsumowanie bylo takie, że takimi nas stworzyła natura, nie wiem co Wy o tym sądzicie ale jak dla mnie ta babka to rzeźnik, kiedys inne operacje tez wykonywano bez znieczulenia, bo go najzwyczajniej w świecie nie było, skoro medycyna jest tak daleko posunieta, to czemu sobie nie pomóc![]()

Teraz jeszcze o tym nie myślę, ale im bliżej tym gorzej a przez ostatni miesiąc nie było dnia żebym intensywnie nie myślała. Teraz już mniej więcej wiem co mnie czeka i chyba bardziej się boję.Ja tez z jednej strony nie moge sie doczekac kiedy bede tulic malucha ale jak pomysle o porodzie to uuuuuuuuuu![]()
No w sumie jeszcze 6 miesiecy ale juz mam ciary jak o nim pomysle tyle sie slyszalo opowiesci![]()