Witam dziewczyny,
Od jakiegoś czasu czytałam sobie Was z ukrycia i w końcu postanowiłam przestać Was podglądac - mam nadzieje ze moge sie przylaczyc

Dzis radosnie zaczelam 16 t.c. (suwaczka oczywiscie nie umiem sobie jeszcze ustawic), na 80% bedzie chlopak, termin mam na 11 lipca ale moja tesciowa, ktora przepowiedziala chlopaka przepowiedziala takze ze urodze miedzy 18 a 21 czerwca, mieszkam w Krakowie, od dwoch lat jestem szczesliwa mezatka (moj maz jest obcokrajowcem) i jeszcze do tego jestem psychologiem, ktory wpadl w depresje ciazowa

Mam nadzieje ze po tym wszystkim nadal moge sie przylaczyc

Wpadlam z depresje bo mam krwiaczka nad kosmowka i od miesiaca leze plackiem i czekam az sie wchlonie. Jak czytam ze chodzcie na spacery, na zakupy, sprzatacie itp. to mi sie wyc chce. Dlatego tez postanowilam ze skoro mam lezec i sama mam depresje to moze jakos kontakt z innymi ciezarowkami dobrze mi zrobi
Tak wiec pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuski, zycze z calego serca by wasze malenstwa rosly zdrowo i abyscie jak najszybciej czuly ich ruchy

Ja juz czuje czasami rybke albo malego bulgotnika
AsiaJan - mysle ze Twoj luby nie radzi sobie w nowej sytuacji i w alkoholu probuje zatopic frustracje (czy da sobie rade, czy jest dla ciebie wsparciem, czy nadal jest dla ciebie silnym facetem itp.). Faceci sa znacznie slabsi psychicznie niz my! Mysle ze rozwiazaniem bedzie szczera rozmowa, powiedzenie mu czego od niego oczekujesz i zapewnienie ze nadal jest dla ciebie wazny i ze swietnie sobie radzi - przylapuj go na robieniu dobrych rzeczy! Moj maz odzyl i zaczal sie super starac jak zaczelam go chwalic ze jest super tatusiem (choc oczywiscie czasami mam ochote mu przywalic

Pamietaj - Twoj parter nie potrafi czytac w Twoich myslach
Anika79 - sprobuj zamiast agresji do Olki wpuscic sobie zal

Ze biedna, walnieta w mozg, niekochana, zakompleksiona zolza. Myslisz ze szczesliwy czlowiek zachowuje sie tak jak ona??? Jaka ona musi byc nieszczesliwa ze tak ci zycie utrudnia! Zal mi jej! Litosc to zdrowsza emocja nic agresja - zwlaszcza dla Twojej Fasolki
Ufff, wybaczcie ta krotka psychoterapie ale zal mi bylo jak sie meczycie dziewczyny i mam nadzieje ze choc troche pomoglam
Ok, jeszcze raz usciski. Klade sie spac bo dzis znow od 4 rano jestem na nogach (tak mnie boli miednica i stawy biodrowe ze nie moge spac w nocy - Groszek mi sie chyba rozpycha