Witam. Miałam dziś taki zawrót głowy w pracy, że teraz siedzę jak blinek:-(. Najchętniej poszłabym spać.
Kochanus gratuluję synka. Fajnie, że już wiesz:-).
Magduska ja niestety jeszcze tak wyraźnie dzidziusia nie czuję, jakieś pojedyncze ruchy tylko.
E-mama u nas właśnie panuje zapalenie płuc u dzieci, podobno miejsc zaczyna brakować w szpitalu dziecięcym

. Mam nadzieję, że córcię to ominie. Nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić na zwolnienie, więc musi chodzić do przedszkola:-(.
AsiaJan przykro mi, że u Was źle.Trzymam kciuki za poprawę sytuacji.
Goteczka ja wczoraj buszowałam na allegro w poszukiwaniu spodni. Wczoraj po raz pierwszy ledwo zapięłam się w spodnie. Mam jedne dżinsy po ciąży z małą, ale to zdecydowanie za mało dla kobiety pracującej;-). Nie zamówiłam nic, bo waham się co do rozmiaru

. Jak rozmiarowo zamawiacie?? Ja w poprzedniej ciąży miałam L i do końca były dobre. Teraz też się w nie zmieściłam, na brzuchu sporo miejsca, ale mogłyby być luźniejsze w udach, więc chyba powinnam wziąć XL.
Mamo Helenki zdrówka dla córki i nie daj się zarazić;-).
Dosia u Ciebie tsh mogłoby być niższe, a u mnie za niskie, tylko 0,13. Niestety dobrze zinterpretowałam objawy

. Jutro będę dzwonić do endo. Napisz co u Ciebie powiedział.
Valija witaj.