Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znalazl znalazl znalazl fasolke
Ma 10 mm serduszka jeszcze nie widac.Mam jednak za nisko osadzona macice,wiec musze sie oszczedzac.
A to moja Kropka![]()
WITAJCIE.
Ledwo co ja miałam termin na lipiec 2008, a tu juz 2009 jest. Strasznie wam GRATULUJE !!! Niedługo i wy będziecie się cieszyć swoimi pociechami.Moja olcia własnie siedzi sobie ze mną przed komputerem, ale coś marudzi, bo zaraz jej pora kąpania.
JESZCZE RAZ WAM GRATULUJE !!!
Witam Wszystkich serdecznie :-)
Mam na imie Edyta:-)
Chcialabym zapytac czy mozna dolaczyc do Waszego grona
To pierwsza moja ciaza wyczekiwana od prawie 6 lat .I byloby mi milo przejsc przez tych dziewiec miesiecy w waszym gronie.:-)
13,4 mm to już spore Szczęście :-) a z każdym dniem będzie go więcej.Wczoraj byłam na USG i widziałam moje szczęscie. Ma 13,4 mm. koleja wizyta 18.12.
Mam wrażenie, że to wszystko dzieje się jakby poza nim, mimo że bardzo chcial tego dziecka i to on musiał mnie namawiać przez ostatnie 1,5 roku... Mam nadzieję, że trochę to się zmieni jak zobaczy dzidzię na monitorze, chociaż z tym też nie wiem jak będzie bo on na wszelkich lekarzy reaguje wysypką więc nie jestem pewna czy odważy się wejśc ze mną do gabinetu... O porodzie wolę w ogóle narazie nie myśleć...