reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam sie z ranka mąż poszedł do pracy a ja spać nie mogę jeszcze godzinka i wstanie moje dziecko :-):-):-)

reklama
Witajcie Kobietki!
Oczywiście z pracy.......
Nie było mnie, bo ciężko to wszystko ogarnąć. Wybaczcie.
Emilka wczoraj wzięła ostatnią dawkę antybiotyku i chyba jest poprawa. Wprawdzie kaszle jeszcze, ale to po zapaleniu oskrzeli normalne. Lekarka mówiła, że jak będzie kaszlała sporadycznie, nie musimy do niej zaglądać, więc chyba dam sobie spokój. Wydaje mi się, że jest już dobrze, ale jeszcze ją potrzymam kilka dni w domciu.

Ja czuję się dobrze, rosnący brzusio caraz mocniej widać, choć ciągle można się pomylić, czy to aby nie opuchlizna zbędnokilogramowa :-D
Jeszcze trochę i zacznę sesyjki z aparatem :-p

Slonce - ja nie spie od trzeciej nad ranem - WIDZIALYSCIE TA PELNIE DZIS W NOCY? Slyszalam jak mi sie psy blakaly po domu, maz sie wiercil a ja sie modlilam by dotrwac rana. Nie jestem wrazliwa na takie akcje ale ta pelnia dzis mnie rozwalila :eek:

Iwon - usciskaj Robaczka - najwazniejsze ze sie nia zajmuja. Prawde powiedziawszy pewnie sama sie czuje lepiej bedac pod kroplowka - wie ze robi cos by malenstwu bylo dobrze :-)

Lorien - u mnie brzusio tez widac - na razie wygladam na "przytyta" ale nadejdzie wiosna a my bedziemy dumnie prezyly nasze bebenki przed nami :-D

Milego dnia - u mnie znow rewelacyjny wschod slonca - az zyc sie chce!!!

Witam sie i ja w dosc jak dla mnie wczesnej porze. moj mezus wychodzac do pracy stwierdzil ze zgubil potrfel, biegal po calym mieszkaniu i tak halasowal ze sie obudzilam i wstalam pomoc mu szukac. i o dziwo jak wstalam to i portfel od razu sie znalazl. ach ci mezczyzni.
Agorana trzymaj sie kochana i odpoczywaj duzo. mam nadzieje ze nie bedziesz odczuwala tych nie przyjemnych skutkow ubocznych.
Lorien dobrze ze z Emilka juz lepiej. zycze zdrowka.

Hej.

Monia Lipiec napisz koniecznie wrażenia ze szkoły rodzenia.

AsiaJan jak dziś samopoczucie? Lepiej?

Goteczka współczuję kłopotów z samochodem.

Iwon dzięki za wieści od Robaczka. Trzymam za nią kciuki.

Lorien super, że córcia zdrowieje.

Mnie wczoraj córcia dała popalić. Zrobiła aferę w sklepie o zabawkę. Nie kupiłam jej, więc wyła mi do samego domu. Później w domu przemyślała, przeprosiła, ale nerwy już były moje.

Cześć dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze???
Stęskniłam się za Wami, nie było mnie tydzień nawet nie próbuję nadrabiać zaległości w czytaniu, bo to niemożliwe:no::no:
Miałam długie ciche dni ze starym, atmosfera w domu taka była, że nożem można było kroić, więc nastroju do udzielania się tu też brakowało, pojawiło się sporo problemów o których później co nieco napiszę, bo rady od Was Kochane mi potrzeba.

Co się dzieje z robaczkiem???Mam nadzieję, że nic poważnego.
Valija mi też pełnia daje popalić :tak:Ja gdybym nie upasła się przed ciążą pewnie już bym miała przed sobą malutką piłeczkę na razie niestety widać tylko wałki tłuszczu:-(
Jeśli chodzi o samopoczucie to rewelacja w ogóle nie czuję się jak ciężarna, ruchów jak nie było tak nie ma i to mnie trochę wkurza-już bym chciała, a i podejście może by mi się zmieniło, bo bywa, że się zapominam i np.podnoszę coś ciężkiego.

Witam nowe mamuśki:-):-):-)
Na razie to tyle, postaram się nie opuszczać Was na tak długo buźka.

hej dziewczynki:)

Pamięta mnie któraś ;-)?

Bardzo się cieszę że u Was wszystko w porządku... i muszę przyznac że ten czas szybciutko leci :) Juz coraz bliżej do lipca... :)

Nie powiem że Wam nie zazdroszczę... ale to taka zdrowa zazdrośc. :tak:Wierzę że dla mnie też kiedyś wyjdzie słoneczko... :tak:

Cały czas trzymam za Was kciuki i tak po cichutku podczytuję co u Was słychac:-)

Trzymajcie się !!!
Pozsdrowienia dla Was i waszych maleństw !!! :-)

Olcia jak bedziesz miala ochote i potrzebe to pisz. na pewno razem cos uradzimy na Twoje bolaczki.
Anetka pewnie ze Cie pamietamy. dobrze ze myslisz pozytywnie. najwazniejsze jest nastawienie. i mam nadzieje ze juz niedlugo dostaniesz zielone swiatełko i staranka znów sie zaczna. pozdrawiam i sciskam Cie mocno.

Olcia u mnie ruchów również nadal brak, czasem mnie to denerwuje, że się doczekać nie mogę i też się czasem zapominam.

Anetka pamiętamy i życzymy powodzenia i szybkiego doczekania szczęścia

reklama
Do góry