Witam Was dziewczynki i ja

;-)
Nieśmiało się dopisuję, licząc że wszystko się szczęśliwie ułoży.......O ciąży wiem od prawie 2 tyg, ale czekałam do usg..... Póki co widać pęcherzyk ciążowy (3,6mm) i pęcherzyk żótkowy (1,5mm) ale jaki to piękny widok

Kolejne usg mam za 2 tyg, gin powiedział że wtedy będzie już widać serduszko......
Witam również wszystkie dziewczyny ze Starających się 2008
Kleo_mk, Selena doskonale Was rozumiem, sama to przeżyłam więc wiem co to znaczy, ale kochane trzeba być dobrej myśli, ja staram sie z całym sił nie ściągać czarnych myśli do głowy, a poza tym mamy tu siebie i będziemy się wspierać;-)
Goteczko ja tez tak mam z tymi nastrojami, ale odrazu staram się to od siebie odpychać jak mnie gorsze chwile nachodzą, odrazu próbuje sie czymś zająć;-)
Magduska witam imienniczkę
Ja też miałam poczekać do Świąt ale nie wytrzymałam.. narazie wiedzą teściowie, jutro dowie się mama...... ale reszcie świata narazie nie będę obwieszczać
Ahaaa.. zapomniałam dodać, że to będzie pierwszy potomek;-) a mój termin wg kalkulatorów to 12 albo 19 lipca.... ale pewnie coś więcej dowiem się po następnej wizycie...
pozdrowienia