Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba mnie znowu dopadł jakiś nieżyt błony śluzowej żołdka i mam nadzieje, że nie poszło w jakieś wrzody. Nie znoszę tego uczucia

a katar falami pojawia się i znika.... no i ten potworny kaszel który wyrywa mi flaki... buuuuuuuuuuuuu - wyć mi się chcę - a jeszcze nigdy nie byłam tak zdyscyplinowana podczas chorowania
i weź tu się człowieku lecz?!
...a tak na siebie chuchałam i dmuchałam
...i bądź tu rozsądną ciężarówką....Anika ja tez nie potrafię piec, ale faworki się smaży, więc spróbuję swoich siłdodam ze to będzie mój faworkowy debiut:-)

ja bym próbował je upiec hehe ale teraz sobie przypomniałam że mama to smażyła w oleju Witajcie!!!!
Moj maz byl mile zaskoczony, bo obstawial druga ksiezniczke
A Madzia mowi, ze bedzie miala braciszka Maciusia![]()

, i żeby były z różą

)Zdrowia życzę - ja miesiąc temu też strasznie się męczyłam ale antybiotyk pomógł i choróbsko dalej się nie rozwinęło, a o soku z malin też słyszałam że wywołuje skurcze i raczej jest odradzany w ciążywitajcie witajcie
mam wrażenie, ze już chyba nigdy nie wyzdrowieję - uszy już tak nawet nie bolą ale ...jestem głucha jak pieńa katar falami pojawia się i znika.... no i ten potworny kaszel który wyrywa mi flaki... buuuuuuuuuuuuu - wyć mi się chcę - a jeszcze nigdy nie byłam tak zdyscyplinowana podczas chorowania
Sysiu... ilu lekarzy tyle opini. Jasne że najoptymalniej byłoby w ciąży nie brać zadnych leków ale... co zrobic jak trzeba? O soli emskiej wiadomo tyle, że nie

) :-) już nie mogę się doczekać tych małych pięt które pod koniec bedą dosyć czestym widokiem.