Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
!!! A plecy bolą jak cholera,zresztą męczę się z nimi od pierwszej ciąży :-(.
) mam ochotkę wskoczyć pod kołderkę i wypić zrobioną herbatkę MALINOWĄ...a się przyda rozgrzanie bo troszku mi się dzisiaj zmarzło przez to latanie po dworku
........dobra,czytam troszkę i spadam do wyreczka :-).

u gina byłam juz po 2 dniach od zatrzymania miesiaczki wiec bardzo wczesnie wszystko bylo zaplanowane co do dnia i mam nadzieje ze bedzie to chlopak bo celowane,od 9 tyg zalozyl mi karte gino, w 12 tyg.mialam pierwsze usg mojej fasolki,a teraz bylam w 19 tyg.na kontroli dostalam sierowania na morfologie i mocz i zjawic mam sie za miesiac...a 23 lutego czyli juz w ten wtorej jade do warszawy na usg 3d mam nadzieje ze bedzie juz widac korzen albo sikorkedaisy - no to gratuluję! ale czemu dopiero teraz po raz pierwszy słyszałaś serduszko??? późno dowiedziałaś się o ciąży?
witam sie i ja wieczorowa pora;-)
u nas przymrozilo, minus 17 juz jest ale co tam
wlasnie wrocilismy z basenu z rodzinka, zajefajnie bylo sie popluskac
teraz to tak padnieta jestem ze oczy same mi sie zamykaja:-) moze spokojnie noc przespie??
a paczki mam pomrozone, bo te szwedzkie to taka woda![]()

boję się że będą mnie wyławiać, albo jakieś durne oburzenie wywołam - 3 lata temu przed urodzeniem pojechałam pomoczyć się w jeziorze to ludzie wychodzili z wody jakby ciążą się można było zarazić
jedna baba mi walnęła że jestem bezwstydna! haha a czego tu się wstydzić, przecież części wstydliwe były pod bikini 
także drogie dwupaczki... najważniejsze to NIE DAĆ SIĘ ZWARIOWAĆ! Jak to już nie raz było tu pisane CIĄŻA NIE JEST STANEM PATOLOGICZNYM po prostu musimy dbać o siebie najlepiej jak potrafimy i ... ALLELUJA I DO PRZODU!
ludowy przesąd
do pieca i na trzy zdrowiaśki ;-)