reklama
fela_76
Fanka BB :)
Stopi- ja Ci chętnie oddam kilka moich kilogramów. Mam ich ijuż 7,5 na + więc jest czym dzielić.A po dzisiejszym dniu pewnie przybędą kolejne. Narobiłam dzisiaj oponków dwie michy i oczywiście częć z nich sama wciągnęłam, potem talerz ogórkowej a na konie zachciało mi się ziemniacków z masełkiem- no to bach kolejny talerzyk...i tak sobie em i tak sobie rosnę na boki...
jak tam nachiwle przywitac sie 
witam wszystkie nowe lipcoweczki i pozdrawiam wszystkie inne zyczac wam slokdiego tlustego czartku
:-)smacznego paczusia nie jednego

Pączek dla Ciebie - monia1008 przesyła Ci pysznego pączka.

witam wszystkie nowe lipcoweczki i pozdrawiam wszystkie inne zyczac wam slokdiego tlustego czartku

Pączek dla Ciebie - monia1008 przesyła Ci pysznego pączka.
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
No ja walczę ze sobą ze sobą. Zjeść czy nie? Bo takie są apetyczne, że mam ochotę na nie ale tak na prawdę nie mam. Więc pewnie się zmuszę i wciągnę jednego

A potem do SPA wyjazd wskazany i najlepiej zrobię jak z wiosną zacznę domowe SPA jakieś kąpiele w błocie te sprawy, bo serio serio będę jeden wielki obał

A potem do SPA wyjazd wskazany i najlepiej zrobię jak z wiosną zacznę domowe SPA jakieś kąpiele w błocie te sprawy, bo serio serio będę jeden wielki obał

Ja też chętnie oddam parę kilo! kto chętny przyjąć? ale zwrotów nie uznajemy 
Pożarłam obiad dosyć późno bo prawie o 18-tej ale postanowiłam zaczekać z ciepłym na męża (od jednego razu nie umrę ;-)), chłopina pojechał do weta z psicą - co roku przerabiamy zapalenie ucha no i znowu antybiotyk plus co wizyta 50, plus maść itp. Trochę Nam nie na rękę ten wet teraz bo wiecie jak to jest po urlopie, gotówka na styk a tu suprajs.
Pączków pożartych sztuk dwie ale jeszcze 3 sztuki zalegają w kuchni więc na bank co najmniej jednego pożrę do herbatki.

Pożarłam obiad dosyć późno bo prawie o 18-tej ale postanowiłam zaczekać z ciepłym na męża (od jednego razu nie umrę ;-)), chłopina pojechał do weta z psicą - co roku przerabiamy zapalenie ucha no i znowu antybiotyk plus co wizyta 50, plus maść itp. Trochę Nam nie na rękę ten wet teraz bo wiecie jak to jest po urlopie, gotówka na styk a tu suprajs.
Pączków pożartych sztuk dwie ale jeszcze 3 sztuki zalegają w kuchni więc na bank co najmniej jednego pożrę do herbatki.
reklama
izabell96
Lipcowe mamy'09
Cały dzień miałam ochotę na kapustę a jak przyszło do jedzenia to się mi odechciało.
Widziałam dziś w sklepie takiego ślicznego bobasa że aż troszkę mi się smutno zrobiło że jeszcze tyle czekania. a ten dzieciaczek miał około 2 miesięcy nie więcej śliczny był;-)
Widziałam dziś w sklepie takiego ślicznego bobasa że aż troszkę mi się smutno zrobiło że jeszcze tyle czekania. a ten dzieciaczek miał około 2 miesięcy nie więcej śliczny był;-)