No to pisze jeszcze raz tym razem w wordzie.
A wiec my zdecydowaliśmy się na dropsa bo już chcieliśmy, ja nie chciałam isc do pracy i później od razu na macierzyńskie bo ostatnio maja tendencje nie przedłużania umow itd. Wiec zdecydowaliśmy się na moim ostatnim roku studiow, a wiec teraz pisze prace a we wrześniu czy październiku będę się bronic :] Po zatym mam Pco i ginekolog powiedział ze musimy się streszczać bo mi po 25 roku zycia spadnie możliwość donoszenia ciązy i w gole zajscia w ciaze. Wiec u nas złożyło się parę czynnikow.
Moja teściowa tez mnie nie cierpi , teraz wchodzi w dupe bo dziecko w drodze, ale jak się dowiedziała to zbytnio zadowolona nie była, pozatym miałam sprzeczkę jeśli chodzi o slub, bo my chcieliśmy cywilny na max 15 osob a ona chciała kościelny na 200 osob, ale i mnie i mojego „męzusia” taki ślub nie bawi. No to zdecydowaliśmy się nie chajtac a w sumie chcieliśmy tylko ze wzglądu na to ze jak pójdę do pracy to na dyplomie będzie już jego nazwisko, wiec ...... innym razem może nasze dziecko będzie trzymało nam obrączki :]a może los tak chciał zebysmy zyli na kocią łape
Lece spac dobranoc kobiety kolorowych snikow i moc kopniaków :]