reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Witam
Ja także dziś u teściowej i szwagra bo młody miał urodziny posiedzieliśmy troszkę objadłam się jak bak a teraz już rozmyślam co jutro zobaczę na usg i czy wszystko ok i taki jakiś stres
Dziewczyny trzymać kciuki ;-)- jutro o 13 :tak:

Trzymamy!!!

Dzień dobry, ja nie wiem jak się to u mnie dzieje że w sobotę sprzątanko przed gośćmi a dziś ruina, sodoma i gomora w mym mieszkaniu panują. Ręce do dupiszcza opadają za przyzwoleniem :baffled: Do tego młodemu się w nocy śniły duchy (zgadnijcie kto mu o duchach nagadał :wściekła/y:) więc kilka razy się budził aż w końcu zameldował się u Nas w łóżku i do rana spał na mojej ręce. Efekt odrętwienie i ból mojej głowy :-) no to będzie piękny dzień jak tak od rana narzekam ;-)

reklama
Witam poniedziałkowo z pracy. U mnie nadal zimno i ponuro, ble. Do tego od wczoraj męczy mnie zgaga. Na razie obywam się bez Reni, ale jak tak dalej pójdzie zacznę łykać.

Stopi trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko znowu ładnie ułożyło. Powiem Ci, że ja miałam podobny kryzys z mężem jakoś tak rok po narodzinach małej. Zastanawiałam się nawet czy jest sens dalej to ciągnąć, ale było dziecko. Teraz jest między nami bardzo dobrze. Nie jest to płomienna miłość z początku, ale bardziej dojrzałe uczucie wzajemnego oddania i szacunku.

AsiaJan super, że wizyta teściowej nie była taka zła.

Izabell kciukasy zaciśnięte.

Melduje sie i ja poniedziałkowo, u mnie weekend na uczelni, wiec nie za ciekawie, a dzisiaj od rana w pracy echh... ale z milych rzeczy to bylam wczoraj wieczorkiem na chwilke na 2-gich urodzinach syna kuzynostwa i dostalismy fotelik do samochodu, rożek i ciuszki :-) a mialam w tym m-c pokupowac ciuszki, a tu prosze taka niespodzianka :)

Witam i ja poniedziałkowo
ehhhhh patrze tak na ten zegarek a tu dopiero 9 ja chce już 13 :tak:
Patrze dziewczyny że wy spać nie możecie ja z tym problemu nie mam korzystam póki mogę bo w lipcu skończy się
Lecę kawkę pic robić makijaż i do pracy ;-)

My wczoraj caly dzien spedzilismy w czeskim Libercu. Najpierw ogladalismy Mistrzostwa Świata w biegu mezczyzn na 30 km, pozniej pyszny obiadek a nastepnie basen. Tzn ja kawiarnia - ciastka, kawka i gazetka a moj M basen i sauna.
I tu moj M doznal szoku :szok: Wchodzi na saune a tam 25 chlopa z wackami na wierzchu siedzacych jak sardynki po 5 na 5 lawkach i drapiacych sie szczotami po ciele. :szok: A poniewaz byly czeste zmiany to opowiadal, ze non stop mial na wysokosci twarzy czyjas dupe lub pisiora :-D Malo tego - kazdy mogl sobie isc w trakcie pobytu na terenie sauny na piwo. Poniewaz siedzac wewnatrz dostal glupawki (caly czas trzymal glowe spuszczona i smial sie) postanowil, ze pojdzie sie napic a tam.... nastepni nadzy faceci z gazetkami, piwkiem i siusiakami na wierzchu :laugh2:

Witam
Ja juz na nogach maz mnie obudzil bo zapomnial gdzie polozyl swoj zeszyt z notatkami
zrobilam sobie kawke i sniadanko corka oglada bajki A jak kladlam sie spac przed 2 w nocy to zadzwonil mezola telefon i stwierdzilam ze to takie uroki jak sie ma tel sluzbowy ze nawet o 2 w nocy dzwonia

Witam poniedziałkowo.:-)

U mnie zapowiada się ciekawy tydzień....:tak: Moja wizyta połówkowa, imieniny mojego M i podobno jakaś imprezka rodzinna....;-)

Słonce to pewnie mało wyspana jesteś po takiej nocy??:happy:

Witam sie i ja :-) SAM - wielkie gratulacje, ze przezwycięzyliście kryzys!!! Ja wierze, że nam sie tez uda :-) MATYLDA1405 - oj, super , ze mogłas na zywo oglądać MŚ :-):-) ja niestety musiałam sie nacieszyc tylko fragmentami w TV.A co do wizyty w saunie, to ja kilka lat temu miałam podobne przezycie. Weszłam do sauny wspólnej dla mężczyzn i kobiet i trafilam na samych nagich facetów.:-) Dla mnie osobiscie było to dosc niesmaczne przezycie.bleeeZycze WSZYSTKIM MAMUSIA usmiechu na buzi i duzo słoneczka pomimo, że tak pochmurnie za okienkiem!!!

reklama
Witam poniedziałkowo również, nie wiem czy nadrobię ale postaram się w ciągu dnia. Na razie życzę miłego dzionka i chwalę się torcikiem jaki dla mężusia zrobiła,

miłego dnia :)
74da1cbc0ca4f004.jpg

Do góry