reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Anika - a sposob z tasma...? 
Magduska - jestes niesamowita!!! Szkoda, ze zajeta bo poprosilabym Cie o reke

Magduska - jestes niesamowita!!! Szkoda, ze zajeta bo poprosilabym Cie o reke

Mati odpada - po pierwsze jest już za duży żebym go sama zdołała do ściany zamocować a po drugie musiałabym go jeszcze zakneblować ;-) póki co zadowolił się grzebaniem w moim kuferku kosmetycznym, co na co dzień jest mu zabronione ale w tej wyjątkowej sytuacji niech robi co chce byle był cicho 

Witam w tendeszczeowy poniedzialek :-( U mnie od rana pada i jest okropnie za oknem nawet wyjsc sie nie chce, a wczoraj tak fajnie snieg padal
No coz takie uroki pogody
Izabell trzymam kciuki
Magduska super torcik :-) az sie glodna zrobilam
Zycze wszystkim udanego dnia, sciskam i pozdrawiam

Izabell trzymam kciuki

Magduska super torcik :-) az sie glodna zrobilam

Zycze wszystkim udanego dnia, sciskam i pozdrawiam
dosia24
Lipcowe mamy'09
Witam sie i ja.
oj dziewczynki podziwiam ze tak potraficie dlugo siedziec.
ja pomimo wczorajszej 2 godzinnej drzemce w poludnie padlam o 23 czyli jak na mnie to normalnie.
Izabell kciukasy zacisniete. na pewno wszystko bedzie dobrze.
Magduska ale kusisz. ja tez bym chciala takiego torcika dostac. lub przynajmniej kawaleczek. ach.;-)
oj dobra musi byc z Ciebie kuchareczka. jak nie pyszne ciasteczka to torcik.
dzis ogladalam programik gdzie mowili zeby w ciazy sluchac muzyki powaznej. podobno od 23 tygodnia ciazy dzidzius juz dobrze slyszy. mowili zeby tylko nie sluchac za glosno.
wiec co??? za niedlugo beethoven, straus i mozart na tapecie beda.
oj dziewczynki podziwiam ze tak potraficie dlugo siedziec.

Izabell kciukasy zacisniete. na pewno wszystko bedzie dobrze.

Magduska ale kusisz. ja tez bym chciala takiego torcika dostac. lub przynajmniej kawaleczek. ach.;-)

dzis ogladalam programik gdzie mowili zeby w ciazy sluchac muzyki powaznej. podobno od 23 tygodnia ciazy dzidzius juz dobrze slyszy. mowili zeby tylko nie sluchac za glosno.
wiec co??? za niedlugo beethoven, straus i mozart na tapecie beda.
Witam sie i ja poniedzialkowo. Nawet nie próbuje nadrobic zaległości z ubiegłego tygodnia. Nie było mnie tu od srody i musiałabym przebrnąc przez ok50 stron zeby byc na bieżąco. Troche szkoda mi czasu choc chciałabym byc na bieząco ale nie dam rady. Witam nowe mamusie (jesli sie takie pojawiły) My z córka wybrałysmy sie na mikro ferie do moich rodziców. Troche innego powietrza i powrót do miasta był okropny (bol głowy który od wczoraj ciagnął sie do dzisiejszego poranka). zazdroszcze tym co mieszkaja na wsi lub przynajmniej w małych miasteczkach. Do tego jeszcze ta pogoda - wczoraj snieg a dzis od rana deszcz (czaesem ze sniegiem ) i temperatura +1,5 wiec bryjka niesamowita. Ja musiałam rano wyjść z domu zeby córke do przedszkola zaprowadzić - okropieństwo - mała miała nogawki do kolan mokre. Na szczecie zawsze bierze sobie cos do chodzenia po przedszkolu bo tak to by została w rajstopkach
;-) pozdrawiam i znikam troche poleżec bo sie kijowo czuję
;-) pozdrawiam i znikam troche poleżec bo sie kijowo czuję
dosia24
Lipcowe mamy'09
mowili ze muzyka powazna stymujuje rozwój mózgu. Stopi ogladalam na "dzień dobry tvn", zreszta jak codziennie. czasem ciekawe tematy poruszaja.
a moj mezus lubi sluchac muzyki powaznej. szczególnie jak go wkurza w pracy to w drodze powrotnej w samochodzie puszcza sobie muzyke powazna i mowi ze to go uspokaja. wiec cos w tym musi byc...
a moj mezus lubi sluchac muzyki powaznej. szczególnie jak go wkurza w pracy to w drodze powrotnej w samochodzie puszcza sobie muzyke powazna i mowi ze to go uspokaja. wiec cos w tym musi byc...
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Ja sie do muzyki klasycznej nie bede zmuszac... chyba osiagnelabym przeciwny efekt do zamierzonego. Ale muzyka jak najbardziej :-)
W ciąży słuchaj muzyki - Psychologia - arykuł
W ciąży słuchaj muzyki - Psychologia - arykuł