reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Jakie pyszne ciacho!!!
Ja mam chyba niskie ciśnienie, ból głowy i senność jeszcze mnie tak nie męczyły jak dziś, ale jak tu się kimnąć jak sam na sam z 2-latkiem jestem?

reklama
Mati odpada - po pierwsze jest już za duży żebym go sama zdołała do ściany zamocować a po drugie musiałabym go jeszcze zakneblować ;-) póki co zadowolił się grzebaniem w moim kuferku kosmetycznym, co na co dzień jest mu zabronione ale w tej wyjątkowej sytuacji niech robi co chce byle był cicho :-p

Witam w tendeszczeowy poniedzialek :-( U mnie od rana pada i jest okropnie za oknem nawet wyjsc sie nie chce, a wczoraj tak fajnie snieg padal :wściekła/y: No coz takie uroki pogody
Izabell trzymam kciuki :happy:
Magduska super torcik :-) az sie glodna zrobilam :-p
Zycze wszystkim udanego dnia, sciskam i pozdrawiam

Witam sie i ja.
oj dziewczynki podziwiam ze tak potraficie dlugo siedziec. :tak:ja pomimo wczorajszej 2 godzinnej drzemce w poludnie padlam o 23 czyli jak na mnie to normalnie.
Izabell kciukasy zacisniete. na pewno wszystko bedzie dobrze.:tak:
Magduska ale kusisz. ja tez bym chciala takiego torcika dostac. lub przynajmniej kawaleczek. ach.;-):-D oj dobra musi byc z Ciebie kuchareczka. jak nie pyszne ciasteczka to torcik.
dzis ogladalam programik gdzie mowili zeby w ciazy sluchac muzyki powaznej. podobno od 23 tygodnia ciazy dzidzius juz dobrze slyszy. mowili zeby tylko nie sluchac za glosno.
wiec co??? za niedlugo beethoven, straus i mozart na tapecie beda.

Witam sie i ja poniedzialkowo. Nawet nie próbuje nadrobic zaległości z ubiegłego tygodnia. Nie było mnie tu od srody i musiałabym przebrnąc przez ok50 stron zeby byc na bieżąco. Troche szkoda mi czasu choc chciałabym byc na bieząco ale nie dam rady. Witam nowe mamusie (jesli sie takie pojawiły) My z córka wybrałysmy sie na mikro ferie do moich rodziców. Troche innego powietrza i powrót do miasta był okropny (bol głowy który od wczoraj ciagnął sie do dzisiejszego poranka). zazdroszcze tym co mieszkaja na wsi lub przynajmniej w małych miasteczkach. Do tego jeszcze ta pogoda - wczoraj snieg a dzis od rana deszcz (czaesem ze sniegiem ) i temperatura +1,5 wiec bryjka niesamowita. Ja musiałam rano wyjść z domu zeby córke do przedszkola zaprowadzić - okropieństwo - mała miała nogawki do kolan mokre. Na szczecie zawsze bierze sobie cos do chodzenia po przedszkolu bo tak to by została w rajstopkach
;-) pozdrawiam i znikam troche poleżec bo sie kijowo czuję

Dosia tez gdzies o tym czytalam. Podobno na muzyke klasyczna bardziej reaguja i dlatego lepiej jej sluchac :-) Czyli w najblizszym czasie maz sie wyprowadzi z domu jak zaczne sluchac mozarta :-D:-D:-D:-D

mowili ze muzyka powazna stymujuje rozwój mózgu. Stopi ogladalam na "dzień dobry tvn", zreszta jak codziennie. czasem ciekawe tematy poruszaja.
a moj mezus lubi sluchac muzyki powaznej. szczególnie jak go wkurza w pracy to w drodze powrotnej w samochodzie puszcza sobie muzyke powazna i mowi ze to go uspokaja. wiec cos w tym musi byc...

reklama
Do góry