Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tomtom, ja robiłam pierwszy raz 14.11 i wynosiła 833,9, potem 15.11 i wynosiła 1385, i potem 17.11, dziś odebrałam i wynik jest 4001,0...
Dlatego drżę, bo przy tych 833,9 mój ginekolog dzwonił, ze jest niska, czym mnie przestraszył, ale chyba teraz podnosi się już prawidłowo...

widziałam bijące serduszko 
mojego maluszka ma już 1,54 cm 
około 8 tyg. jak będę miała czas to później wkleję zdjęcie mojej fasolki, termin potwierdzony na 2.07 a z usg na 30.06 ale ja wiem że i tak będzie w lipcu.
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko 3 usg i to jeszcze takie na których nic nie widziałam, a teraz mam piękna pamiątkę,teraz mam się czym pochwalić przed rodziną.:-)A mój gin wychodzi z założenia, że będzie robił tylko razy usg ile potrzeba, moja ciąża przebiegała prawidłowo, więc miałam 4 usg.

Ja w poprzedniej ciąży miałam jeszcze jedno dodatkowe żeby sprawdzic czy dziecko nie za małe bo miałąm brzuch mały, tzn tak stwierdziła lekarka pierwszego kontaktu
Nastarszyła mnie nieźle.
Przespał całą noc i obyło się bez wymiotów, uffff. Tylko nie wiem po co on się zrywa o 6 rano jak o 7.30 już pada na ryjek i idzie spac
A ja już nie mogę bo muszę czekac na dosawę lodówki