Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś po raz pierwszy mój maluszek tak fikał że mi się brzuch ruszał:-) cudne uczucie:-):-):-)
a pagoda taka cudna że po obiedzie wypad gdzieś zrobimy tylko jeszce muszę pomyslec gdzie 

a mój panicz niestety nie chcę mi iść

nie to nie. łaski bez. Mała Zuzia ma 100 pytań do. Po co? Na co? A dlaczego tak? Mnie już boli buzia od gadania a to wszystko przede mną. Spadam na ten sklep. Odezwę się później.

I odezwę się później!!! Buziaczki dla Was i dzieciaczków!!!moja odpowiedz byla odnosnie Robaczka,ale cos mi sie poprzestawialo i wyszlo jakbym ta czesc tekstu ja napisalawitam
ja się niestety nie znam na tych przepisach i niewiele rozumiem z tego co piszecie, no ale mnie to nie dotyczy bo niestety jestem bezrobotna:-(
dziś po raz pierwszy mój maluszek tak fikał że mi się brzuch ruszał:-) cudne uczucie:-):-):-)
Wiecie ja się zastanawiam bo z tymi witaminami to faktycznie może być coś nie tak.... Bo mnie ginka tez w sumie wręcz zabroniła je brać. Po pierwsze ze względu na moje tycie po witaminach a po drugie ze względu na wielkość dziecka.
Witam się Kochane bardzo pozytywnie i słonecznie:-):-):-):-)
Rano obudziło mnie słoneczko zaglądające mi do okien, super.Aż chciało mi się wstawać - mimo że pół nocy się wierciłam i podobno nawet krzyczałam przez sen
Aha, i taka mała informacja!
Wszystkie obce ogłoszenia (czyli takie nie dawane przez Naszą grupę) i jakieś prośby o głosowanie na dzieci będą usuwane.
dzięki za interwencję w sprawie ogłoszeń bo działały mi na nerwa (jakaś wredna jestem
)witam
Witam
wpadałam tylko chwlilke poczytać bo od rana na nogach sprzątanie gotowanie i do tego dal mężusia i synka babkę piaskową piekę oni lubią takie suche buły z mlekiem na podwieczorek wcinaća pagoda taka cudna że po obiedzie wypad gdzieś zrobimy tylko jeszce muszę pomyslec gdzie
![]()
ja lubię jeszcze drożdżówkę z mlekiem zjeść ale i babka piaskowa ma u mnie wysokie noty 
Za tydzień będzie już WIOSENKA!!!!!

ja się nie mogę doczekać! oby i pogoda wiosenna była (ale kurza twarz nie mieszczę się w kurtkę wiosenną)