Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwon czy dobrze rozumiem, że te witaminy mają wpływ na nasze tycie? ja ostatnio w bardzo krótkim (tydzień!) czasie przywaliłam 2 kilo (to tyle co poprzednio przez 4 tygodnie!) i zgłupiałam w sumie bo nie jadłam wcale więcej. Ale mam baterię do łykania - Feminatal, Żelazo, Magnez - czy to może być od tego? i mam jeszcze wrażenie że zatrzymuję wodę w organiźmie, zwłaszcza że ciągle chce mi się pić
Moja ginka od razu mi powiedziała, że skoro mam takie skłonności to nie powinnam brać witamin. Ewentualnie tylko raz w tygodniu. A tak to tylko i wyłącznie dietka 

ja się ucieszyłam na wizycie że w 2 tygodnie doszło mi tylko 400 g a babka mi powiedziała że to trochę mało i mam nie jeść soli - żeby nerki dobrze pracowały i żeby nie było zatrucia
więc mąż mi zrobił dziś niesoony obiad... a ja tak lubię słone rzeczy
Jak po dłuższym wywiadzie lekarskim ginka dowiedziała się jak ja jem to zaczęła się śmiać że te wszystkie opuchlizny nóg i w ogóle to wcale nie wina soli w moim organizmie. Tylko mój "urok" ciążowy!
:-)
tak więc solę te pomidorki i czuję się po prostu rewelacyjnie. Nogi mi mniej puchną, ciśnienie mi nawet spadło. 

ale uwierz, że jak tylko maleństwo przyjdzie na świat będziesz wszystko robiła instynktownie i będziesz w tym świetna;-)

A z drugiej wiem, że może będę potrzebować kiedyś pomocy, żeby ktoś mi z nią został czy coś a takim zachowaniem to nic nie zdziałam tylko stracę

a z drugiej strony czasem dobrze jak ktoś weźmie dziecko i pomoże przy nim i jak tu pogodzić te dwie sprawy..... mam nadzieję że mi przejdzie i z radością wręczę maluszka np mamie żeby zwyczajnie odpocząć;-)