reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Taaa,u mnie cola także pobudza maleństwo :-D ....zeby na mnie tez tak działała,mam lenia wieczornego :-) marzy mi sie tylko wyrko ;-)....
Rennie juz mam-pomogło,dzięki dziewczyny :-);-):-),normalnie jak reką odjął :tak::tak::tak:,a ja sie tyle męczyłąm :angry:,teraz mogę wszystko jesc :-) bo ze wzgledu na zgagę odmawiałam sobie co nie co :-(....nawet moją ukochaną pizzę-ale teraz nadrobię straty :-):tak::-).....
Monia,duuuużżżżżoooo zdrówka dla małego !!!!!

.....miłego wieczorku laseczki i spokojnej nocki :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
E-Mamo, u mojego Janka też cisza, wczoraj mało co się "odzywał", a dziś to chyba wcale...Też próbowałam go "słodkim" przekupić (a może się przyzwyczaił, bo od 'tłustego czwartku' tak mi smakują pączki - których nigdy nie lubiłam -, że jem je codziennie), ale na niego to nie zadziałało. Mam colę w lodówce, może i ja wypróbuję...

Kleo cóż za odmiana w awatarze;-):-p:-p Teraz jesteś Pingu?:-D;-):tak::tak:

U mnie cola nie pomogła. Nie czuję żadnych ruchów:zawstydzona/y: Może jeszcze koło 22 się mały rozbryka bo wtedy zazwyczaj najbardziej daje do wiwatu.

moj maly od tygodnia gdzies kolo 20 do 22 daje o sobie znac szturcha mamuske trochu :] ale sie ciesze ze w koncu go czuje bo urwis sie do 21 nie odzywal w ogole !! ale teraz juz dokucza wiec jest dobrze:]

reklama
Mi dzisiaj przez caly dzien fikolki robi w brzuchu :-D Od wszystkiego lekkich skurczy dostalam ale nie jest zle :tak: Weekend zapowiada sie fikajaco ;-) Uciekam bo juz oczka mi sie zamykaja. Spioszek ze mnie niesamowity :tak: Dobranoc dwupaczki i udanego weekendziku :tak: Buziam Was wszystkie w brzusio :-D

Do góry