Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jutro z odsieczą ma przyjechać moja mama więc wspólnymi siłami damy radę. Zagoniła bym łosia do tego ale jak on wraca o 18-tej a dziś ma jeszcze angielski to by mnie lipiec zastał z takimi brudnymi oknami 

NARESZCIE!!!
Ja od rana ciagle w biegu i dopiero teraz moglam zajzec do Was. Troche posprzatalam w domciu (robie to na raty bo calosci w jeden dzien nie dalabym rady
) polatalam po ogrodku i obiadek zrobilam a teraz slodkie leniuchowanie :-) Za godzinke jeszcze wyskocze z psiurkiem na spacerek. Pogoda taka ze grzechem by bylo nie wyjsc
A pozniej jak slubny wroci znowu na ogrodek. Musze porzadki z drzewkami zrobic 
Ja sprzatam od soboty i konca nie widze 
Witam i ja Kochane,ale niestety malo wiosennie,dlatego prosze dziewczynki o podeslanie mi choc odrobiny sloneczka:-)no więc nie wytrzymałam i dokonalam zakupu na allegro, ale tym razem coś dla mnie, taka okazja ze nie moglam nie skorzystać
Mustela podwój.na rozstępy 2 x 200.Wysyłka 0,00 (596201849) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepie jeden krem tyle kosztuje, a tu dwa:-):-):-)

pogoda na siedzenie w domku pod kocykiem o ogladanie filmow
;-)
przynajmniej mam troche spokoju czasami fatetom trzeba dac pole do wiciszenia zreszta nam tez a potem jest juz z gorki milo
i milego spacerku
ogolnie troche lepiej u mnie,
trzeba byz optymista i nie brac sobie wszystkiego do siebie poprostu bylam chyba bardziej podbuzowana wczoraj
znajdzie sie 

aż się nie zagoi
mam nadzieję że więcej mu tych ropnych pryszczy nie wylezie
Izabell a co polecasz na zgagę bo zaczyna mi dokuczać wieczorami i to ostro.

no więc nie wytrzymałam i dokonalam zakupu na allegro, ale tym razem coś dla mnie, taka okazja ze nie moglam nie skorzystać
Mustela podwój.na rozstępy 2 x 200.Wysyłka 0,00 (596201849) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepie jeden krem tyle kosztuje, a tu dwa:-):-):-)

Jak mam z kim iść to muszę wykorzystać....
Odezwę sie później dzieweczki;-)