Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beata a Ty jak się czujesz?? Coś już wiadomo po dzisiejszym dniu spędzonym w szpitalu....

dziś zamiast pracy.. obijanie!
Goteczka Ty masz fach w ręku, fortunę zrobiłabys na swojej twórczośći! Cudowne,dlatego zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią pochwalę się w końcu moją meblową twórczością - o!

napatrzyć się nie mogęWitam Ehhh a mnie od 10 minut zgaga żyć nie daję
Wiec tak była dziś u fryzjera super mam włoski i jestem starsznie zadowolona z
Idę chyba do apteki bo moje zapasy przeciw zgagowe skończyły się
Monia to święta prawda, facet jak chory to cały świat chory. Mam nadzieję że troszkę lepiej dzisiaj co? Jakby nie było mamy już z górki a co niektóre mogą „studniówkę” świętować.niestety choroba teraz jego dotknela a faceci jak sa chorzy to niestety nieznosni i nie mili
:-)

.
. Mam nadzieję, ze to już tylko chwilka i niedługo wrócisz do mężusia, psiaków i do swojego wyrka
. A chatka na działeczce wygląda super
.
cały dzień wczoraj w rozbiegu a dziś mycie okien i porządki przed świąteczne mam zaplanowane, heh ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować 

Będzie miał na imię Kacper. Parę razy byłam juz na usg i wszystko wygląda w porządku, oby tak dalej. Ciąża przebiea bez zarzutu, na początku miałam problemy z mdłościami i wymiotami, zdarzało się do 5 razy dziennie ale to u mnie chyba normalka. I tak dobrze, ze przeszło bo z mikołajem męczyłam się cała ciążę. No i miałam przodujące łożysko więc było jakieś tam zagrożenie poronieniem, ale brałam luteinę i sie cofnęło.