M
MALENSTWO 33
Gość
Witam was dziewczynki pomału dochodzę po szpitalu z mieszkaniem i ze sobą jestem ostatnio bardzo senna i zmęczona jak nie mogłam spać w dzień to teraz to obowiązek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mnie nic nie piecze jak leze na lewej czy prawej stonie ale jak siedze to po prawej sotrnie cos mnie dzga pod zebrami ! tez misie wyddaje ze im iweksyz brzuch tym wieksze dolegliwosci będą.Kobietki mam takie pytanko:
od jakis 3 miesiecy mam dziwna dolegliwosc, ktora mnie pomalu zaczyna powaznie wnerwiac (wrrrr)
a mianowicie gdy klade sie na lewy bok (a podobno tak mamy lezec, spac itd. Na brzuchu nie da rady, na plecach tez raczej nie bo grozi niedotlenienie, na prawej stronie tez raczej nie, wiec pozostaje ta lewa strona) czuje takie klucie, pieczenie, bol pod piersia - juz mnie szlag trafia bo nie mam jak spac i sie wierce caly czas. Nie wiem co to ma byc - jak sie klade na lewo od razu zaczyna bolec, wstaje - przechodzi, klade sie na prawo - przechodzi. Czy ktoras z Was ma cos takiego?
Dobrej nocki zycze!!!
co do wkladania do 3 drzowki zaleyz co to za auto, np w fiacie siedzenie wjezdza pod sam schowek wiec nie ma problemu z włozeniem nosidełka do samochodu takiego do pierwszych paru miesiecy zycia, jelsi chodzi o te co sa montowane ze tak powiem na stałe to rownie bywa bo to zalezy od temperamentu dziecka. ale w sumie wane zbey na głowe nie kapało i dziecko bezpieznie dowiesc jakies niedoskonałosci czy niedogodnosci ujda w tłumie :]fajna niedziela byla :-) sporo slonca i niestety troche wiatru
dzis znajomi chcieli nas wyrwac do ogrodu dendrologicznego ale przekonalismy ich na grila u nas - ja na rozlozonym na plasko lezaczku, pierwszy raz od dwoch miechow na dluzej na dworze (niz przejscie do samochodu), troche innego jedzonka - brak mi tego w moim wyrku
kasiurek trzymam kciuki za nowe autko i od razu mam pytanie do bardziej doswiadczonych mam - tez mam samochod trzydrzwiowy i sie zastanawiam na ile to bedzie wygodne z fotelikiem (montowanie, wyjmowanie itd.) czy ktoras ma jakies doswiadczenia w tej materii?
madziolka - na pewno porozmawialabym o tym z lekarzem, moja ginka mi powiedziala ze czasem w ciazy zmienia sie troche obraz ekg serca, wiec moze lekarz skieruje cie na te badania, ja sama sypiam teraz bardziej na plecach, co zrodlo to co innego mowi - niektorzy mowia o spaniu na plecach ze moze uciskac zyle inni ze spanie na prawym boku, moze sprobujesz podlozyc poduszke pod prawy bok - wtedy bedziesz miala skos w lewo bez zupelnego lezenia na lewym boku
u siebie zauwazylam ze jak przewroce sie na prawy bok, to maly zaczyna mnie intensywnie kopac, tak jakby chcial zebym zmienila pozycje, jak to robie to sie uspokaja i mysle ze za jakis czas juz tylko zostanie spanie na boku bo na plecach to kregoslup nie bedzie wyrabial
tak czy inaczej porozmawiaj o tym z lekarzem
.
. Jak dam radę, to postaram się też nadrobić zaległości i przeczytac Wasze dotychczasowe posty, ale to już będzie wyższa szkoła jazdy - tyle naprodukowałyście 

.
Z resztą ona też, tyle wrażeń dzisiaj miała
Cześć dziewczyny !!! :-)
Witam po dłuższej nieobecności. Jakiś zalatany miałam ten tydzień, że nawet nie miałam sił na włączanie komputerka i patrzenia w moniotr.
Widzę, że czas będzie uzupełnic liste lipcówek, bo pojawiło się u mnie kilka nowych wiadomości. Obiecuję, że jutro się tym zajmę. Jak dam radę, to postaram się też nadrobić zaległości i przeczytac Wasze dotychczasowe posty, ale to już będzie wyższa szkoła jazdy - tyle naprodukowałyście
.
Nic, zerknę jeszcze szybciutko na inne wątki, potem szybko myju, myju i do wyrka.
Życzę przespanej nocki, bez przewracania się z boku na bok, bez skurczy łydek, bez częstego wstawania do toalety ;-).
Witam się i ja na chwilkę. Już po imprezce chrzcinowej. Maja ma przegonionego diabła:-) A ciociunia czyli ja zmęczonaZ resztą ona też, tyle wrażeń dzisiaj miała
Co do fotelika przypinanego pasami, to moja siorka nie ma problemu w malusiej 3-drzwiówce. I myślę, że na bazie isofix jak ktoś ma mocowania też nie powinno być problemu, chyba że z siedzeniem przednim przesuniętym do przodu...
Zmykam na inne wątki tymczasowo:-)