reklama

Lipiec 2009

Witam się po dłuższej nieobecności i od razu się tłumaczę.
Otóż w piątek przeprowadziliśmy się do siebie także sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie. A poza tym brak dostępu do net, bo kabel nie był przeciągnięty. Teraz juz go mamy u siebie i jest gites.
W sobotę byliśmy na weselu-wytrzymałam do 3 rano a w niedziele poprawiny. Także wymęczona byłam na maxa. Potańczyłam trochę ale brzuch zaczął boleć i wolałam zaprzestać. Najadłam się dobroć i muszę się przyznać, że wypiłam kieliszek szampana za zdrowie młodych.
Hania szaleję na maxa i brzuch mój to jedna wielka fala.
Obiecuję nadrobić zaległości a teraz wstaję, bo jeszcze w łóżku i piżamie jestem a to już jest po południu.
Życzę miłego dna.

reklama
wpadłam się przywitać
byłam u lekarza, wszystko jest ok i nie ma co zbytnio pisać na odpowiednim wątku, za 3 tygodnie usg i już zaczęłam odliczać dni;-)
największy szok dla mnie to ciśnienie które było w normie:szok::szok::szok:

zmykam myć szklanki, siostra robi komunię w niedziele i jest trochę szkła do umycia a że nic mi nie dolega to dałam się zagonić do roboty;-)

Witam sie i zaraz uciekam...
Wczoraj nie pospalam sobie :-( Zamiast tego poszlam do ogrodka i jak zwykle musialam troszke popracowac zeby nie siedziec bezczynnie jak malzon scinal zywoplot :blink: Za to od dzisiaj bede siedziec przed komputerem i sie produkowac. W niedziele musze oddac prace a ja praktycznie jeszcze jej nie zaczelam :zawstydzona/y: Z gory przepraszam jesli mnie w najblizszym czasie nie bedzie widac. Postaram sie w miare mozliwosci Was podgladac i czasem cosik napisac ale nie obiecuje :sorry2:
Valija pajacyk cudny :tak:
Makro ja tez szybko padam :tak: Rano wstaje razem z mezem na sniadanko a potem to juz roznie :blink: Dzisiaj spalam znow do 11 :szok:
Asiu podziwiam Twoja wytrzymalosc :tak: Ja o 3 nad ranem to chyba bym juz spala na stojaco ;-)
Zmykam pisac prace. Milego dnia dwupaczki :-)

Mam pytanko do tych co już miały dzidziusia, ile pieluszek tetrowych i flanelowych może się przydać?:confused: bo zbieram się do zamówienia na allegro różnych takich rzeczy drobnych u jednego sprzedawcy i to też chciałabym zamówić.

AsiaJan
, już brakowało cię na forum;-)
Heidi życzę natchnienia:nerd: ostatnio pisałam jedną z prac mojemu mężowi, normalnie za dobrze ma ze mną:tak: Ale chciałam, żeby mój rozumek się nie zastał, bo cienko z nim w tej ciąży:happy2:

Ostatnia edycja:
już po wizycie :-D potrzymał mnie na fotelu 7 minut, ząbki ok, poza jedną plombą do wymiany, ale to bez pośpiechu, powiedział, że "jak się ogarnę" to mam przyjść, czyli wizyta pewnie jakoś we wrześniu
w sumie fajnie chodzić do dentysty kumpla z podstawówki ;-) tak jakoś luzacko te wizyty wyglądają

Witam
Byłam dzis na glukozie 75g jutro dopiero wyniki
A wczoraj odebralismy klucze od mieszkanka i dzis kupilismy lodowke

A u mnie zasnął sobie Antonio na łóżku i dosłownie żal go budzić tak słodziutko śpi.
Dawid w pracy a mnie samotność doskwiera. Nudzi mi się ale najważniejsze, że się lepiej czuję, bo przez ostatnie parę dni to brzusio dawał o sobie znać i to konkretnie. Nogi puchną tak, że kostek nie widać. Ledwo się normalnie toczę a tu według suwaczka zostało równe 60 dni. Niby tak dużo a tak na prawdę malutko. Boję się jak nie wiem porodu.

witam sie dziewczyny po dlugiej przerwie weekendowej:tak:ostatnio coraz mniej czasu na wszystko a to tylko juz 8 tygodni zostalo:szok:zlecialo jak z platka:tak:pogoda sliczna , sloneczko cala para az sie chce wszysko robic ;-)u nas nie tylko na weekendy ale w tygodniu tez wszedzie czuc zapachy z grilla mnaim:tak:wiec i u nas nie ominela ta okazja, w niedziele bylysmy caly dzien u znajomych w ogrudku , wszycy sie poopalali ladnie:tak:a patrys to jeszcze nie widzialm nigdy zeby w tak expresowym tepie zasnal 2 minuty:tak::-)nie zartyje, wychasal sie przez caly dzionek na swiezym powietrzu to taki sen az milo zasnac:tak:;-)
Asia: to rzeczywiscie wypelniony wrazeniami ten twoj weekend wielki podziw ;-)ale odpoczynku teraz duzo zycze , nozki na stol i relaxik;-)
Slonce : to gratulacje juz w koncu swojego gnazdka jak rowniez nowego zakupu;-):tak:
Vilija : pajacyk bomba:-) ja ci powiem ze piore wszystko ale raczej czekam gdzies ze dwa tygodnie przed porodem bo zeczywiscie wszysko zbiera kurz i od nowa trzeba by bylo prac:tak:
Goteczka : ja ci powien ze mi brzuch juz opad w 27 tygodniu jak wyladowalam wtedy w szpitalu bo boli dostalam tragicznych, wiec wiem jak sie czujesz , nie chce cie martwic ale poprostu bedzie nam coraz ciezej z tym chodzenia bynajmniej ja tak sie czuje mam straszny ucisk na bod bodbrzusza i kroczka ;-):-)ale to juz koncowka goteczka bedzie dobrze mnie najbardziej cieszy ze niedlugo bede dzidzie trzymac na raczka a nie pod soba :tak:
Konga : pozdrawiam serdecznie zeczywiscie dlugo do nas nie zagladalas:no:ale njawazniejsze ze wszysko pokonczone przynajmniej trosze odpoczniesz teraz:-)a z tym imieniem tez mamay problem bo jeszcze go nie wybralismy :no:
Trzymam kciuki za wszystkie maturzystki :tak::-)bedzie dobrze

reklama
Makro
z tego co dziewczyny pisały to przy pampersach wystarczy ok 10 pieluch, wytrzeć maluszka, gdzieś podłożyć pieluszkę itp a jeśli chcesz używać tetry to ok 40-50sztuk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry