AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Witam się po dłuższej nieobecności i od razu się tłumaczę.
Otóż w piątek przeprowadziliśmy się do siebie także sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie. A poza tym brak dostępu do net, bo kabel nie był przeciągnięty. Teraz juz go mamy u siebie i jest gites.
W sobotę byliśmy na weselu-wytrzymałam do 3 rano a w niedziele poprawiny. Także wymęczona byłam na maxa. Potańczyłam trochę ale brzuch zaczął boleć i wolałam zaprzestać. Najadłam się dobroć i muszę się przyznać, że wypiłam kieliszek szampana za zdrowie młodych.
Hania szaleję na maxa i brzuch mój to jedna wielka fala.
Obiecuję nadrobić zaległości a teraz wstaję, bo jeszcze w łóżku i piżamie jestem a to już jest po południu.
Życzę miłego dna.
Otóż w piątek przeprowadziliśmy się do siebie także sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie. A poza tym brak dostępu do net, bo kabel nie był przeciągnięty. Teraz juz go mamy u siebie i jest gites.
W sobotę byliśmy na weselu-wytrzymałam do 3 rano a w niedziele poprawiny. Także wymęczona byłam na maxa. Potańczyłam trochę ale brzuch zaczął boleć i wolałam zaprzestać. Najadłam się dobroć i muszę się przyznać, że wypiłam kieliszek szampana za zdrowie młodych.
Hania szaleję na maxa i brzuch mój to jedna wielka fala.
Obiecuję nadrobić zaległości a teraz wstaję, bo jeszcze w łóżku i piżamie jestem a to już jest po południu.
Życzę miłego dna.

Za to od dzisiaj bede siedziec przed komputerem i sie produkowac. W niedziele musze oddac prace a ja praktycznie jeszcze jej nie zaczelam
Z gory przepraszam jesli mnie w najblizszym czasie nie bedzie widac. Postaram sie w miare mozliwosci Was podgladac i czasem cosik napisac ale nie obiecuje 
bo zbieram się do zamówienia na allegro różnych takich rzeczy drobnych u jednego sprzedawcy i to też chciałabym zamówić.
ostatnio pisałam jedną z prac mojemu mężowi, normalnie za dobrze ma ze mną
potrzymał mnie na fotelu 7 minut, ząbki ok, poza jedną plombą do wymiany, ale to bez pośpiechu, powiedział, że "jak się ogarnę" to mam przyjść, czyli wizyta pewnie jakoś we wrześniu
ale njawazniejsze ze wszysko pokonczone przynajmniej trosze odpoczniesz teraz:-)a z tym imieniem tez mamay problem bo jeszcze go nie wybralismy