Anetka83
zbyt wiele...
Anetka co tam u Ciebie?? Pisz częściej....![]()
a dziękuje
bywało lepiej ale nie lubię narzekac :-)e... nie będę Wam tutaj wątku zaśmiecac ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anetka co tam u Ciebie?? Pisz częściej....![]()
bywało lepiej ale nie lubię narzekac :-)
ale jest ok mama aniołkaPrzestań!!!!Należysz do tego wątku tak samo jak każda z nas. :-) Bez względu na wszystko.
;-)
![]()
wiec albo siotra bedzie robila za tlumacza bo u mnie w rodzinie to raczej malo kto zna angielski, ja znam troszke tak komunikatywnie,, ojj ciekawe jak to bedzie. poza tym zoastaly mi jeszcze matury ustne pisze prace ale jakos mozolnie mi to idzie. nawet czasu nie bedzie by sie dobrze przygotowac no coz.. jakos to bedzie .. mam nadzieje ze Ci w komisji bedą mieli dobre serce i gdy zobacza kobiete w ciazy to sie chodz odrobine zlitują mam nadzieje ze Ci w komisji bedą mieli dobre serce i gdy zobacza kobiete w ciazy to sie chodz odrobine zlitują![]()

Trzymam kciuki za mature - mam nadzieje ze jak zobacza ciezarowke to nie beda meczyli :-)
Dopiero teraz zauwazylam ze jestes z Krakowa jak ja
tzn. ja jestem rodowita Szczecinianka ale od tylu lat mieszkam w Krakowie ze juz prawie Krakuska
No i czekam kiedy zobaczymy u Ciebie suwaczek - bede sie za Ciebie modlila - dobrzy ludzie zasluguja by zdarzaly im sie dobre rzeczy...
A kupujecie aspirator taki dmuchany czy gruszke? Bo sama juz nie wiem...
To jest akurat glupie - ze w sytuacji nazwijmy to intymniej wydziela sie ta przekleta oksytocyna, ktora tez sie wydziela w trakcie porodu... Jakos boje sie ryzykowac i z tych rzeczy na "p" to wybieram... placki ziemniaczane :-) Tak mi sie zachcialo ze juz smaze!!!!