• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Makro10, proszę podaj nick tego sprzedawcy na allegro, który ma większość potrzebnych rzeczy (tak naprawdę ciągle nie wiem jeszcze jakich:-) Będę musiała w ten sposób zrobić zakupy prosto z łóżka! :-)

reklama
Ja po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak:Myślę, że spełni moje oczekiwania. Panie prowadzące miłe, tylko troszkę dobija mnie fakt że prawie wszystkie kobitki z połówkami a ja sama. Ale cóż takie koleje losu....
Idę spać drogie kobitki. Jakoś depresyjnie się czuję i może sen złagodzi wszystko. Mam tyle spraw do przemyślenia i muszę liczyć tylko i wyłącznie na siebie bo nie widzę innego wyjścia. Podjąć ważne decyzje dla siebie i dzieciaczka. Ciężko ale to tylko i wyłącznie moja sprawa, a w którąkolwiek stronę nie ruszę to nigdy nie będzie idealnie. Teraz trzeba wybrać mniejsze zło...
Dobranoc dwupaczki i sorki za mój wywód... ale jakoś tak....

Miałam isc spac, ale jakos tak sie przeciagło ze musze jeszcze leki i inne rzeczy wkolo siebie zrobic i tak jeszcze zagladnelam sobie co tu sie wyprawia :]

Ja po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak:Myślę, że spełni moje oczekiwania. Panie prowadzące miłe, tylko troszkę dobija mnie fakt że prawie wszystkie kobitki z połówkami a ja sama. Ale cóż takie koleje losu....
Idę spać drogie kobitki. Jakoś depresyjnie się czuję i może sen złagodzi wszystko. Mam tyle spraw do przemyślenia i muszę liczyć tylko i wyłącznie na siebie bo nie widzę innego wyjścia. Podjąć ważne decyzje dla siebie i dzieciaczka. Ciężko ale to tylko i wyłącznie moja sprawa, a w którąkolwiek stronę nie ruszę to nigdy nie będzie idealnie. Teraz trzeba wybrać mniejsze zło...
Dobranoc dwupaczki i sorki za mój wywód... ale jakoś tak....
Z miłą chęcia z toba bym poszła - swoja droga pewnie super by wygladało jakby z kobieta w ciazy przyszła druga kobieta w ciązy hihi Mam nadzieje, ze jak wstaniesz to leciutka deprecha minie :] serdecznie pozdrawiam

no i lece lece w koncu bo tu tylko pisze i piszei nawet nie wiem czy ktos to czyta :confused: ;-)

Witam serdecznie i środowo :]
Dzis ja pozwole sobie byc pierwsza od okolo 3:4o jak poszlam pi pi nie umiem zasnac i sie tak meczyłam az w koncu stwierdzilam ze 5 45 to jakis w miare "normlany"czas zeby wejsc na forum :]
A więc witam jeszcze raz, lece lekarstwa łyknac i jakas herbate zszamac :] hihi

dosia24, Valija, goteczka bardzo dziękuję dziewczyny za miłe słowa i za kciuki :tak::-):-D
mam nadzieje że suwaczek wkrótce się pojawi... zobaczymy... nie nakręcam się zbytnio bo to tylko przeszkadza:tak::-)

Valija miło mi poznac krakowiankę :-D ja od urodzenia tutaj :tak:

Goteczka zaglądam tutaj co jakiś czas i podczytuję co tam u Was i u Ciebie :-)

Miłego dnia dziewczyny !!!:-)

No ja tez już nie mogę spać.
Kasiurek jak po 36 tygodniu to nawet najmniejszym palcem nie dam się dotknąć. Nawet nie umiem siebie wyobrazić miziającą się z własnym mężem. I wczoraj
przez to pisanie o tym musiałam jakoś odreagować i się trochę poprzytulaliśmy.
Gabiaz nie martw się. |
Nie Ty jedna stajesz przed trudnym wyborem. A podjęcie decyzji wcale nie jest łatwe. Mam nadzieję, że wybierzesz dobrze. A depresji powiedz nie.
Spadam może jeszcze przykimam.

A ja przyszłam się przywitać, bo zaraz idę jeść, jakaś głodna bardzo jestem, zakupy zrobione:-)
Dziś chyba kumpela przychodzi do mnie z jej 7-miesięczną dziewczynką to będę mogła praktyki trochę zdobywać:-):-D
Tak czytam i widzę, że u niektórych z was po tym 36-tym tygodniu oj będzie się działo:)

joanna ja kupowałam u baby-time, ale też dużo rzeczy ma np. mama_tata_i_ja.

Gabiaz życzę ci podjęcia tych najtrafniejszych decyzji, najlepszych dla waszej dwójki:tak:
Kasiurek widzę, że szalejesz po nocach:blink:, przynajmniej łatwiej ci będzie wstawać do małego:-)

Dzięki makro10. Jak tylko będę miała natchnienie, poczytam o wyprawkach i zabieram się za zakupy:)
Pozdrawiam porannie wszystkie Lipcowe Mamy (już coraz bliżej na szczęście)!

Makro10, proszę podaj nick tego sprzedawcy na allegro, który ma większość potrzebnych rzeczy (tak naprawdę ciągle nie wiem jeszcze jakich:-) Będę musiała w ten sposób zrobić zakupy prosto z łóżka! :-)

Joanna szukaj sprzedawców z Bielska.
Ja zakupy robiłam u naszych bielskich sprzedawców i przesyłkę sobie sama odbierałam a ceny są bardzo konkurencyjne. Czasami taniej niż w aptece czy normalnym sklepie. :tak:;-)

reklama
Czesc dziewczyny
Ale naprodukowalyscie od poniedzialku :blink:
Na wstepie witam nowe lipcoweczki :-) jak i rowniez dolaczam sie do zyczenia aby juz byl lipiec :tak::-D:tak:
Po wczorajszej wyprawie jestem troszke zmeczona ale nie zaluje. Fakt nie moglismy wybrac sie na Wawel ale rynek zaliczony :-) Najgorsze bylo ze siedzielismy prawie 3 godziny i czekalismy na pociag bo niestety polityka taka ze nie wczesniejszy nam uciekl :sorry2: No a ze juz sil nie mialam to spedzilismy ten czas na dworcu czekajac az nadejdzie nasza pora. Wrocilismy oboje zmeczeni i poszlismy spac. Ogolnie podroz uwazam za udana.
Milego dnia dwupaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry