reklama

Lipiec 2009

Dziewczynki zyc nieumierac!!!:-):tak::tak: jest taki upał ze ledwo wytrzymuje..
music na full ,sacze sobie soczek i wyginam smiało ciało..poprzykrywana do połowy no ale moge sie pochwalic ze nozki dekold i co najwazniejsze buzka juz niczego sobie..normalnie Hot Chocolate!!:-D:-D:-Dhaahahah a raczej czekoladowa kula:happy2:
nic wracam na tarasik szkoda takiej pieknej pogody...bo nieznasz dnia ani godziny szczegolnie w krainie koniczyny...;-)a mi sie zrymowało haha:-Dpozdroweczki babeczki do wieczorka!

Ostatnia edycja:
reklama
Ada- z tym narzeczonym nie mowiacym po polsku to juz widze jak bedzie wesolo :-) Moj maz nie mowi po polsku i kazda impreza rodzinna to moja rodzina zaczyna do niego mowic glosniej i wolniej jakby to cos zmienilo :tak: Trzymam kciuki za mature - mam nadzieje ze jak zobacza ciezarowke to nie beda meczyli :-)

dokladnie moja mama jest przerazona nawet probowala podszkolić się przy bracie z angielskim no ale .. :-Dna pewno bedzie zabawnie, jeden wujek powiedzial ze jednoego dnia bedzie musiał sprawdzic czy anglicy w ogole potrafią pić dlatego zakupił juz sliwowice 70 %:nerd: no coż. :-):-)

witajcie jakaś dziś taka ... przymierająca jestem a brzuch mi ciąży dziś jakoś wyjątkowo. Sama nie wiem czy się lekko nie przeforsowałam bo zajrzałam do kilku sklepów i uzupełniłam resztę zakupów o różne duperelki, pieluszki flanelkowe, waciki itp.
Valija - ja mam aspirator do noska -FRIDĘ słyszałam że dokładniej i lepiej można za jej pomocą wyczyścić nosek
a odnośnie snów seksualnych to... mi się ostatnio śniło że całowałam się z jedną ze znanych aktorek (w dodatku aktorką, której za bardzo nie lubię) - więc to już chyba świadczy o strasznym ...'wygłodzeniu'
a wczoraj jak wieczorkiem przysnęłam to śniło mi się że leciałam samolotem i miałam za zadanie tropić jakiegoś agenta a w dodatku... przemycałam broń i narkotyki w walizkach. Czy ja nie mam zbyt bujnej fantazji???
juluszka - podaję Ci dłoń - ja też spałam dziś fatalnie - i było mi cały czas gorąco nawet przy otwartym oknie
anetko - cieszę się, że zaglądasz do nas! często myślę o Tobie i przesyłam Ci moc uścisków. No i ... trzymam cały czas mocno zaciśnięte kciuki!
asiu - ja wczoraj miałam dzień 'sikania' - co się wygodniej usadowiłam albo ułożyłam to ... wstawałam na siusiu. A do tego miałam chyba nogę szymusia w nerce i tak mi promieniowało na kręgosłup że... myślałam że zejdę.
iza - ja ciągle jeżdże samochodem i tak prawdę mówiąc nie czuję żadnej różnicy żeby było mi ciężej. Jedyne co jest mi trudniej wykonywać to ... wsiadać do samochodu i zapinać pasy (bo jeżdżę cały czas w zapiętych i ustawiam pas pod brzuchem)
makro - większe powierzchnie malowałam gąbkowym wałkiem a obrazki pędzelkami

zmykam gotować pomidorówkę i wyciągnąć się trochę bo padam, padam, padam... :-) trzymajcie się ciepło

aaaa.... i wiem że to nie ten wątek ale tylko krótko pochwalę się, że kupiliśmy wczoraj gondolkę i mamy już cały komplecik wózkowy!

Valija z ta seksualnoscia w moich snach to chyba trafilas. jak na razie cisza u Nas w tych sprawach bo jakos tez mam obawy a z drugiej strony ochota wielka...hehe
Anetka83 witaj, tak jak pisala Iwon tez nalezysz do tego watku. mam tez nadzieje ze w koncu zobacze na Twoim profilu ladny suwaczek;-) trzymam mocno zacisniete kciukasy za Ciebie.
Kasiurek kuruj sie kobitko. wspolczuje Ci tego kaszlu...
no kuruje sie juz pomału ! zakupilam sobie syropek dla kobiet w ciazy, no i pije wywar w czosnku, oraz płucze gardzioł woda ciepła przegotowana z woda utleniona i działa poki co coraz lepiej. choc pogoda nie pomaga bo raz jest ciepło , raz wietrzenie, za chwile parno, duszno, deszczowo by za chiwle znow było ciepło :(
ja tez mam taka nadzieje jeśli chodzi o sesje. nie mam głowy się uczyć :zawstydzona/y:
oooo tak, ja tez bede wykorzystywac moj bebzuch na sesji a ze to ostania na tych studiach to .... :] i jeszcze w obronie pracy licencjackiej tez go postaram sie wykorzystac a co jak szalec to szalec :]

No w koncu nadrobiłam co pisałyscie :]

AsiaJan ja to lepsza od ciebie jestem , poszlam na zkaupy dla dziecka i siebie i co nic nie kupilam, wkurzylam sie i po przyjsciu do domu zamowilam na allegro rzeczy dla siebie do spzitala, zostało mi tylko kupic pizamki ze dwie a raczej kosuzle nocne,
Swoja droga nie znosze kosuzli nocnych bo ja to mam taki talent ze spiac w kosuzli nocnej budze sie z koszula zadarta na głowe i gołą pupą na zewnątrz :]

Ada dacie rade z narzeczonym siorki :] Ja mialam podoba sytuacje z narzecoznym kuzynki, kotre mowi albo po niemiecku albo po angielsku albo po francusku, aja po polsku i po rosysjku jakos smigam, a moj agnielski to kali umieć, kali pisac :]

kasiurek - ja dziś min. zakupiłam sobie piżamkę na ciążę i do karmienia w sklepie TCHIBO - są teraz takie jubileuszowe okazje i obniżki i piżamkę zakładaną kopertowo kupiłam tam za 49 zł - uważam że jest naprawdę bardzo fajna i z fajnej bawełny

no wąłsnie goteczko -zastanwialam sie cyz kupic sobie jakas porzadna czy nie :( bo w sumie nie sypiam w pizamie zawsze w koszulce nieslubnego lub w jakiejs mojej starej, i nie wiem czy jest sens kurdesz. ehhhh taki dylemat mam.
ja dalej podziebiona dzis pregladalam rzecyz dla małego i sie zdziwilam tego jest setki :( on w wieksozsci rzecyz nie bedzie hcodzil bo wyrosnie z tego !

A ja zrobiłam już listę dwudziestu paru rzeczy dla dzidzi i dla mnie do porodu i znalazłam prawie wszystko u jednego sprzedawcy na allegro więc jutro będę kupować:-)
Dziewczyny, to szkoda, że ze względu na zdrowie nie możecie mieć zbliżeń, ja od tygodnia mam jakiegoś grzybka i na razie daliśmy sobie spokój i już mi tęskno:blink:

Słuchajcie tylko mam jeszcze jedno pytanie, bo mam dylemat, szczotkę dla małego lepiej kupić z naturalnego włosia czy takie zwykłe kolorowe?:confused:

Ada to miłej imprezki:-):-) my będąc w Anglii zrobiliśmy grilla z czechami i anglikami, czeszka umiała tylko polski, na prawdę ciężko było ale chcieć to móc, jakoś się udało:-)
Valija ja też aspirator Frida kupuję, sama kontrolujesz siłę "wsysania", że krzywdy małemu nie zrobisz, no i zakończenie jest łagodniejsze niż w gruszce.
Ale dużo śpisz, fajnie, ja to chodzę czasem senna, ale w dzień to jakoś mi się nie udaje spać:baffled:

Ja spadam spać.
Co do zbliżeń damsko-męskich to u mnie też ostatnio posucha ale nie tęsknie. Dam se radę i Dawid też niech sam se daję:-):-):-):-)
Kolorowych snów lipcóweczki.

a ja sobie odbiję, przed porodem ;-) mam nadzieję że dotrwam do "wywoływania"
bo teraz jestem w takim stanie że szkoda gadać... a potem znowu połóg :-(

reklama
kobiety ja od 6 tc mam posuche, i zartuje sobie z moim ze błone dziewicza juz z powrotem mam ;] no ale odbijemy sobie po 36 tygodniu wtedy zblizenia sa zalecane w sensie jak sie juz do siebie dorwiemy to byc moze mały bedzie mogl szybciej i bezpieccznie na swiecie zawitac :]

tez lece spac dobranoc dwupaczki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry