Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam cieplutkoChetnie pomoge:W kolumnie z boku musisz znalezc swoj wiek a potem w poziomie miesiac, w ktorym dzidzia zostala poczeta, i wtedy lierka M(male) to chłopczyk
, a F(female)-dziewczynka
ciekawe czy to napawde dziala, bo mi wyszlo "M", a moj ukochany M, powiedzial ze tak chcialby zeby pierwszy byl synek (ale przysiagl, ze dziewczynke tez bedzie kochal), a poza tym czy znacie jeszcze jakies inne "przepoweidnie" co do płci? bo ja czytalam jeszcze, ze jak kobiecie sie cera psuje to bedzie dziewczynka, a jak mama pieknieje to chlopczyk, ze jak ciagnie do slodkiego to dziewczynka(mnie odrzucilo nawet od ukochanej czekolady:-)-autosugestia, czy jak;-) ), ze jak brzuszek jest szpiczsaty to chlopczyk, a jak kraglutki to dziewczynka..(tu niestety jeszcze nie dam rady ocenic ;-) bo moj brzus malutki jeszcze taki)
a zreszta czy plec ma tu jakies znaczenie, i tak dla kazdej z nas bedzie to na pewno najslodsze, najpiekniejsze i naj, naj, naj dziecie na swiecie, poki co szanse sa tylko pol-na pol :-) wiec jak ktoras pragnie dziewczynke to ma az 50% ze sie spelni (w przypadku tych, co pragna chlopca szanse wzrastaja az do...50%)
pozdrawiam cieplutko

a propos to macie jakieś sprawdzone metody na pryszcze ciążowe?
A mój M. tak bardzo chciałby mieć w końcu córcię, bo syna już ma z pierwszego małżeństwa. Ale ja zawsze mówiłam, że pierwsze moje baby to będzie chłopiec;-)a propos to macie jakieś sprawdzone metody na pryszcze ciążowe?

wspaniałe uczucie. Wiecie co, tak naprawdę uświadomiłam sobie, że jest we mnie ta mała istotka dopiero jak ją zobaczyłam na monitorze usg.
W którym jesteś tygodniu? Wg miesiączki, wg usg?

mimo ze tak wczesnie jest