nikolleczka
Lipcowe mamy'09
ciekawa jestem jak duze sa juz nasze dzidzie w styczniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Jak tam minal Sylwester bo u mnie dobrze potańcowalm przy dźwiekach muzy z tv pobujałam sie troche z męzusiem i o 1 w nocy zaległam w łóżeczku
Ja własnie zaczęłam 10 tydz a wizyte mam 13 stycznia mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze .Pozdrawiam jeszcze raz i całuje wszystkie lipcówki
później oglądaliśmy fajerwerki i ....pożar starego drewnianego domu który zapalił się od sztucznych ogni tym ogniem prawdziwym. Stres miałam ogromny tym bardziej że obok zaparkowany był mój samochód. Ze stresu aż zaczęło mnie zatykać
mam nadzieję, że ten nerwowy początek roku nie zaszkodził w żaden sposób dzieciątku 
Wogóle stwierdziłam, że panuje tu miła atmosfera. Nie ma kłótni i wytykania błędów, jak to bywa na innych wątkach. Wszystkie się wspieramy a przy tym nie narzucamy sobie niczego:-):-) Fajno

Zdjęcie i dokładne opisy zamieszczę na właściwym wątku ale powiem Wam, ze Nasze dzidzia ma już 6,15 cm. Rany jak ja się już doczekać nie mogłam tej wizyty
Wczoraj miałam równy 13 tydzień i szczerze mówią smolę już te wszystkie kalendarze i inne dziwne strony z wyliczaniem dat i tygodni ciąży. Dla mnie liczy się to co widzę na usg!