No to i ja sie witam popołudniową porą...
że tak powiem obrobiłam się, własnie skończyliśmy obiad, M standardowo przed TV skoczył a ja mam chwilkę dla Was:-) dzisiaj wogóle fajowy dzień, przed południem ruszyłam byka z łóżka i pojechaliśmy na spacer nad zalew, potem jak wróciłam to jeszcze szarotkę strzeliłam, teraz obiad a co;-) trzeba korzystać jak jest przypływ energii....
Dziewczynki jesli chodzi o witaminy ja jeszcze nie biore żadnych, jedynie kwas foliowy i luteinę ale 08,01 mam usg więc o to zapytam
MamusiuM zaraz wyśle info na PM;-)
Gemini witaj, pamietam Cie ze starających (w końcu też tam byłam), bardzo sie ciesze że do nas dołączasz i gratulacje;-) te dwa dni różnicy oznaczają np dwa dni różnicy w wieku ciąży, która z reguły wynika z tego ze wiek ciaży wg miesiączki liczy sie wg założonego algorytmu że owu jest na 14 dni przed @, a jeśli w rzeczywistości jest później np o 2 dni to i ciąża młodsza, napewno nie ma powodu do zmartwień, ja mam róznice tygodnia wg terminu ost @ i z usg a to dlatego że miałam cykle 35-dniowe....
Żonek no to super rzeczywiście, widać jednak górski klimat jak zwykle nie zawodzi
Monia_lipiec2009 trzymam kciuki za wizytę, napewno wyniki będą ok;-)
Dosiu ja miałam założoną kartę na pierwszej wizycie, po potwierdzeniu usg... a tak wogóle to mam taką sama listę badań co i Ty....
Sylwia.m pozazdrościć wyjazdu, za mną też gory łażą w tym roku strasznie... ale niestety w tym roku nie ma szans ....
Pati.b bardzo mni przykro, życzę żebyś i Ty wkrótce mogła sie cieszyc maleństwem..
Słońce1 minie

każdemu taki dzień sie zdarza, głowa do góry....;-)
uuu... oczka zaczynają mi sie kleić, znaczy sie obiadek zadziałał i drzemać sie chce.....