reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Dziękuję Wam Kochane i życzę tego samego. No Natalia Kamil ostatnio pisał o Tobie na gg a dziś moja mam go widziała u nas na wsi, bo przyjechał na urlop. Widać jaki świat jest mały.

reklama
a ja sie dopiero witam, ale skoro juz sen zlapał wszystkie lipcóweczki to tez zaraz zmykam. napisze Wam tylko ze dzis mielismy pierwszy zakupy dla dzidzi. kupilam 3 body, czapeczke i skarpetki. nastepne zakupy po nastepnej wizycie.
potem musielismy sie przyszykowac bo odwiedzili nas znajomi i dopiero wyszli, a ja sprzatnelam i padam na twarz ze zmeczenia. takze dobrych snow kochane.
aaa jeszcze jedno. coraz czesciej i mocniej czuje juz dzidzie. buziaczki....

dzień dobry :-)
no widzę że warta Asi Iwon i Natalii dostarczyła Nam wrażeń smakowo zmysłowych na porannej lekturze :-D Teraz chce winogron, kto mi kupi na tej mojej wsi?! U mnie dostać jabłko to szczyt marzeń, na większe zakupy jadę do mamy bo tam na 50 metrów 50 sklepów ;-)
Co do chcenia sexu to mi się nie chce i w sumie mogłabym tego w ogóle nie robić ale mój luby zachowuje się podobnie jak luby Iwon, jęczy mi i stęka że go zaniedbuje :-p
wczoraj więc zaskoczyłam go niemoralną propozycją więc na jakiś czas mam spokój, a tak serio to kiedy się kochamy to mnie czasami boli i jakaś ciasna się zrobiłam :zawstydzona/y:
eee chyba za szczery wywód jak na niedzielny poranek :-D
Wczoraj robiliśmy ostatki ze znajomymi, wpadła kumpela która ma termin na za tydzień, wielgaśny śliczny brzunio miała, no i przepaplałyśmy wieczór na tematy nam bliskie i troszkę odrzucające dla reszty słuchaczy :tak:

Dzien dobry dziewczyny :-)
Jak mija weekend? Tradycyjnie zamiast sie byczyc w lozku to ja juz na nogach :-D Anika my jak sie kochamy to zaczynam miec mdlosci :szok: i czasami tez mnie boli brzusio :-( Na szczescie maz jest wyrozumialy i cieszy sie tym co ma :-D

Witam sie w niedzielny poranek
Ja usiadłam na chwile bo o 10 ma przyjechac po nas tesciu i jedziemy do nich na caly dzionek
A co do sexu to wczoraj musielismy poczekac az córa zaśnie i zaczeła sie ostra jazda bez trzymanki
Pozdrowienia

Dzień Dobry:-)
Witam się po dłuuuuuuugiej nieobecności.
Próbowałam nadrobic ale poddaję się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie dam rady więc zacznę tak jakby od zera:-p i mam nadzieję, że teraz uda mi się byc na bieżąco:-)

Pozdrawiam Was i miłej niedzieli życzę:tak:
ps. my się dzisiaj wybieramy na urodziny kolego Marcelka, więc pewnie będzie wesoło:-D

dzień dobry niedzielnie :] Witam wszystkie :]
ja dzis nie wyspana pies nas w nocy dreczyl bo ktos sie na klatce schodowej tłukł i ten jak nie szczekal to sie bał co chiwla ehhhh

reklama
Witam
No no ale naprodukowałyście :tak:
U mnie z ochota na sex rożnie raczej jej nie mam niż jest ;-)
a tak w ogóle to ja żyję jutrzejszym usg i idzie ze mną mój mąż, zresztą pierwszy raz w życiu zobaczy nasze dzieciątko mam nadzieję że ujawni się przy tatusiu ;-)

Do góry