reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Nareszcie w domku :happy: bylam z moim i z psiakiem na spacerku. Ogolnie nie jest nawet zimno tylko caly czas pada :blink: Zmeczylam sie jakbym maraton przebiegla ale troche ruchu nie zaskodzi a i dotlenic tez sie czasem trzeba :-D Asiu powodzenia z tesciowa, nie daj sie wytracic z rownowagi! Maluda mnie wlasnie kopnela :-D chyba na znak ze tez sie zmeczyla tym spacerkiem :-D:-D:-D

reklama
witam i ja. juz po szalenstwie, nie ma co przyjemnosci byly duze, a tak mnie zmeczyly ze potem mialam 2 godzinna drzemke. mezus tez padl zmeczony. hehe.
Asia trzymaj sie kochana. jednak wizyta tesciowej to nie lada wyzwanie.

Ja tez rozleniwiona na maxa za to w Tymka licho wstąpiło, ciągle krzyk, ciągle pisk aż głowa pęka. Spacer był za krótki i młody wracać nie chciał ale sypało śniegiem po oczach i nikt by nie wytrzymał dłużej, na pewno nie ja :-) no i mam demona w domu, ostatnio ma chyba dni buntu bo zrobił sie na prawdę głośny i nie grzeczny.

Asia współczuję wizyty zołzy, może nie będzie tak źle? :-)

Anika trzymaj sie, a nawet uciszac w postaci bajki nie pomaga???
ja troche nie doswiadczona w uciszaniu dziecka, ale moze czegos nowego sie dowiem

:tak:
Beatko grunt to się dobrze czuć we własnej skórze, co do tapetki to oczywiście trzeba znać umiar, trochę o tym wiem bo jestem wizażystką i mam nadzieję po macierzyńskim utrzymywać się z tej profesji (no i paru innych kursów które muszę zrobić bo na sam wizaż będę miała za mało klientek). Mam 30-tkę na karku ale wcale jej nie czuję, a już tym bardziej nie czuję potrzeby zmiany wizerunku :-) Chyba skończe jak jedna z tych co się złośliwie mówi o nich "z tyłu liceum z przodu muzem" :-D:-D:-D
Anisiu też mam ten dylemacik 36 za pół roczku , a w głowie nic lepiej ;-)
ale ten typ chyba tak ma i tak pozostanie ;-) Co do powiedzonka "z tyłu liceum ..." to może już mnie po dzidzi niedotyczyć ... dupa jak kosmos ... końca nie widać ;-) reszta też mocno naruszona ;-) ot antyk poprostu :-)
Asiu ściskamy za Ciebie kciuki ;-) pamiętaj żmiję trzeba jej własnym jadem częstować :-) daj znać jak było :tak:
Co do sex-ownego temaciku ;-) przyznam się Wam , że mi cały czas mało :zawstydzona/y: dobrze, że mój TŻ też sex-owny więc mogę go używać do woli ;-) dziś rano też go zbałamuciłam ;-);-) wkońcu był troszkę na wolnym więc niech teraz nadrabia :tak:

Uff przebrnęłam. Nie było aż tak źle.Przywiozła mi Kubusia, banany i czekoladę. Ogólnie rozmowa była miła ale ja jakaś wyciszona. Postawiłam kawę i ciastka:-):-):-) niech pozna dobre serce. Dostałam tylko opierdziel, że na rowerze jeżdże-co ja poradzę, że czuję się na nim stabilniej niż na nogach a poza tym buty mam śliskie. U nas ma dworze masakra

My wrocilismy od tesciow o 17:30 ja sie zajelam corka a Piotrek zrobil mi junkers bo on paru dni załączał sie ale nie grzal wody teraz tatus oglada z córeczką bajki
Moja teściowa wchodziła mi dzis w dupe bez mydła nawet nie pozwoliła mi talerza po obiedzie wynieśc i niech tak zostanie do konca jej i moich dni;-);-);-);-);-);-)

reklama
Witam
Ja także dziś u teściowej i szwagra bo młody miał urodziny posiedzieliśmy troszkę objadłam się jak bak a teraz już rozmyślam co jutro zobaczę na usg i czy wszystko ok i taki jakiś stres
Dziewczyny trzymać kciuki ;-)- jutro o 13 :tak:

Do góry