Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Poza tym wydaje się być bardzo kompetentna i zatroskana o pacjentkę, ale za taką cene...No nic, sama się na nią zdecydowałam. Na wizycie przestraszyłam się, bo jak przyszło do mierzenia tętna dziecka, to okazało się, że serduszka nie słychać, potem zaczęło bić, ale bardzo wolno i za chwilę było już normalnie. Pani dr powiedziała, że dziecku nie służy pozycja na wznak, bo blokuje mu dostęp do tlenu itd.Więc od tamtej pory śpię na bokach (bardziej wskazany lewy bok) i już drugiej nocy takiego spania zaczęły mi dokuczać bóle kręgosłupa
Ciężko mi siedzieć przy kompie.
i że należało ją usunąć przed ciążą. Tak to jest jeśli chodzi się do jednego lekarza i ufa mu się prawie bez granic. Wprawdzie kiedyś byłam u innego lekarza z braku mojego i tamten coś mi wspominał o nadżerce, ale zaufałam mojemu, który nie widział żadnych nieprawidłowości. Mój start gin tylko wysyłał mnie regularnie na cytologie. Na szczęście wyszła gr II, ale teraz widzę, że tamten miał rację. Teraz trochę się niepokoje, bo z tą nadżerką będę musiała jeszcze pochodzić, bo przy karmieniu piersią nie można poddać się zabioegowi wymrażania (jeszcze się dopytam lekarki). To tyle u mnie, przepraszam że o samych problemach, ale niestety to są najważniejsze moje sprawy.
Choróbsko won i uśmiech na buzię :-) Wszystko Będzie Dobrze 

Mi tez lekarz kazal lezec na boku, tylko dlaczego na lewym? Pewnie ma to jakies znaczenie ale ja tego nie wiem. Jak lezalam na wznak to mnie strsznie kregoslup bolal i lekarz stwierdzil ze jest ucisk, takze teraz wierce sie z boku na bok i staram jak najmniej na wznak dla dobra Maludy