gabiaz
Fanka BB :)
Hej kobitki witam się w niedzielny wieczór.
Widzę, że temat ciuszków przebija:-) Ja mam szczęście bo moja sister urodziła w grudniu i przejmę od niej co nieco. A ona część podostawała nowych, część używanych a część się kupiło więc jest w czym wybierać
I ja na razie nie kupuję nic z ciuszków. Poza tym moje dziecię jeszcze nie ujawniło jakiej płci jest:-
-( więc jeszcze się troszku wstrzymam. Co do ruchów to wciąż i nadal nie czuję nic szczególnego.... na razie sobie tłumaczę,że jeszcze zdążę poczuć, ale czasami łapię się na myślach czy aby wszystko ok w brzuchu. Ale powoli zaczyna się okraglejszy robić więc dziecię rośnie . A wizyta dopiero 20 a USG 27.... Poczekam i zobaczę. W sumie wytrwa lość powinna zostać wynagrodzona;-)
Pozdrawiam serdecznie i zmykam nadrobić pozostałe wątki...
Widzę, że temat ciuszków przebija:-) Ja mam szczęście bo moja sister urodziła w grudniu i przejmę od niej co nieco. A ona część podostawała nowych, część używanych a część się kupiło więc jest w czym wybierać
I ja na razie nie kupuję nic z ciuszków. Poza tym moje dziecię jeszcze nie ujawniło jakiej płci jest:-Pozdrawiam serdecznie i zmykam nadrobić pozostałe wątki...

Jak częśto czujecie ruchy Waszych maluszków?? Czy to jest co jakiś czas czy może raz dziennie???

Odechciało mi się wszystkiego!!!

Bodziaki są super ale np.sweterki czy bluzki dla maluchów w wieku mojego Marcela mają dużo za duże rękawy co jest bardzo denerwujące. Ogólnie są ze sklepu PRIMARK w którym wszytsko jest tanie jak barszcz