reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja...

U mnie norma,deszcz,leje się z nieba....masakra....:angry:....młoda już też w głowę dostaje,bo ile można siedzieć w domu :no:............
Beata,współczuje tej bezsenności....ja też ostatnio mało spię w nocy a do tego córcia ma jakieś koszmary nocne i budzi się i płacze albo chodzi :szok:,a w dzień to nie mam szans żeby się zdrzemnąć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....Kolejny już dzień mam lenia totalnego,ale co tam,co masz zrobić dzisiaj zrób jutro :-D:-D:-D.......

reklama
Wodę mi oddali :-) jupi :-) żeby się nikt tam nie rozmyślił to wzięłam szybki prysznic i nastawiłam zmywareczkę.
Trzymajcie dziewuszki kciuki, ja do wieczora zwariuje - nigdy więcej nie dam się umówić na taką godzinę bo mi palma odbija od tego czekania :-D:rofl2::rofl2::rofl2:

-ale dzis u nas święto Patryka i jak niedzielka i parady się w mieście szykują więc super taka pogoda, i jak tu nie być codziennie na tym forum:happy::rofl2::happy::rofl2::happy::rofl2:

To wypij za Nas tak choć łyczek dobrego piwka;-):tak:;-)

Co do tej glukozy- normalnie juz nie moge sie doczekac. Tutaj wszystko robia na miejscu, wiec jak bede musiala 2 godziny siedziec i czekac, a potem reszta badan to tam chyba padnem...

Ja mam laboratorium na osiedlu, jakieś 5 minut od domku. To mam nadzieje, że nie będę musiała tam siedzieć tyle czasu.

Anika
trzymam kciuki za dziewczynkę:-):-)

dziś mnie boli głowa bo szłam do lekarza i z nerwów nie śpię od 6:baffled: ale jak na razie wszystko ok, na glukozę mam się udać za miesiąc

Witajcie moje kochane po dlugiej nieobecnosci!!
Musze sie wam pochwalic!! Bylam w piatek na usg.Dzidzia zdrowa i duuuza :-) a do tego niespodzianka bylo to ze to nasza mala Dziewczynka!!!!!!! Ale bylam szczesliwa.Juz mi wszyscy na okolo mowili ze chlopczyk sie urodzi ze az sama w to uwiezylam! Mialam dla niego imie itd. A tu taka nespodzianka!! Bo patrzac na lipcoweczki to same chlopaczki na te miesiac sie pisza,a moja taki wylom zrobila:-D
Tylko nie wiemy jakie imie.Tzn.mamy 2 ale nie wiemy jakie :tak: to moze nam pomozcie :tak: 1) Cathleen(czyt.Kejtlin)-ale u nas dosyc duzo dziewczynek nosi to imie, 2) bardziej oryginalne- Chantal(czyt.Szantal) Piszce prosze ktore wam sie bardziej podoba bo my od kilku dni nie umiemy sie zdecydowac:-(...
pozdrawiam was kochane mamusie!!

Agnieszka gratuluje córeczki, oba imiona sa sliczna i w Polsce brzmia egzotycznie, mi sie bardziej podoba Cathleen :-)

reklama
To wypij za Nas tak choć łyczek dobrego piwka;-):tak:;-).
Iwon z przyjemnością i to nawet nie łyczek ale jednak po lipcu:-( i to ponoć jakie sspecjalne mają z zieloną pianką ale nie skuszę się na ani kropelkę przez zokres ciąży- za długo czekaliśy na o maleństwo a do tego wcześniejsze poronienie :sorry2:Ale co ma być to nie ucieknie :tak:

Do góry