reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

jee bardzo dziekuje :)
ivoon a wiesz coś wiecej co z Kasiurkiem ? i jej maluszkiem ? w ogole jak to się stało przeciec miała przed sobą jeszcze ok 8 tygdoni, my mamy tego samego lekarza prowadzacego a ja mam jutro wizytę jak wam się wydaję wypada przypytac czy nie bardzo ?

reklama
Ada sama jestem ciekawa co miało wpływ na tak szybki poród.... Bo skoro wszystko było oki to dlaczego się tak stało??!!
Wiele pytań a mało odpowiedzi! Poczekamy może Kasia będzie miała siłę i ochotę na zwierzenia.

Ja też po wizycie ale humor mi opadł na maxa.
Nie gniewajcie się ale nie mam nawet ochoty nic pisać.
Cały czas trzymam kciuki za Nataniela i naszą Haneczkę, żeby dzidziusie były zdrowiutkie i szybko wróciły do domu.

hey dziewczynki w ponura srode u mnie strasznie pada i jest zimno :-:)sorry:
u mnie bez zmian rowniez dalsze problemy ze spaniem :no:pujscie spac bardzo puzno prawie okolo polnocy a juz wstawanie okolo 2 na ranem ale to norma mialam podobnie z patrysiem w pierwszej ciazy:tak:
Kasiurek : serdecznie mocno trzymam kciuki za was dwie abys szubciutko miala synka przy sobie
Milgak : rowniez tobie i dzidzi zycze pelno sily i do przodu buska
pozdrawiam wszyskich :tak::-)

Hej babeczki ja dzisiaj mało aktywna i nie w humorze:-(ale to na innym watku juz poruszyłam..:-(tagze niebede wam głowy zawarcac...
do tego czuje sie okropnie słabo i wszystko boli jak chodze:-(..
do tego pogoda straszna..zyc sie odechciewa
generalnie to caly dzien spedzam na kanapie przed tv ..
Kasiurek wierze ze wszystko bedzie dobze:tak:trzymajcie sie!!!
mam nadzieje ze jutro zaswieci dla mnie słonce w przenosni i dosłownie ..
trzymajcie sie babeczki dousł;-):tak:

Znowu się objadłam arbuzem i teraz mój brzuch wygląda jak arbuz... Ale tego mi brakowało. Trzeba korzystać póki jest okazja, bo potem nie będzie już takiego obżarstwa;-) Wstawiłam właśnie pierwsze pranie z ciuszkami dla mojej miłości maleńkiej wewnętrznej, jutro wstawię następne. A jak przeschną to jeszcze raz wypiorę ale w proszku czy płynie dziecięcym. Trzeba się poważnie przygotować już chyba powoli do tego ważnego momentu, bo nie znamy dnia ani godziny.... Idę popatrzeć co tam ciekawego w tv słychać i może jeszcze się odezwę. Życzę miłego wieczorku wszystkim:tak:

Ja spadam spać, bo moje myślenie dzisiaj jest straszne.
Życzę Wam spokojnej nocki i kolorowych snów. Do jutra Lipcóweczki:-):-):-)

Zmykam w końcu spać moje drogie. Może się uda ta nocka....
Ponawiam pytanko odnośnie dołączenia do grupy społecznościowej Lipiec'09 oraz jak dodać i obejrzeć fotki w albumie zamkniętym???
Może to łatwe ale ja jakaś taka kapusta jestem ostatnio:tak:
Życzę wszystkim spokojnej nocki.

Witam się z rana.
Od 5 spać nie mogę. Zaraz pobuszuję po necie, bo kompa dopiero odpaliłam.
Głowa mnie boli ale sobie wkręcam, że to na zmianę pogody.
Spadam wziąć tabsy i pożywić się, bo głodna jestem strasznie. Miłego dnia.

reklama
cześć dziewczyny
nockę miałam taką sobie, cały czas wrażenie że brzuch mam napięty... ale to chyba wynik tego, że wczoraj usiadłam i poprasowałam rzeczy do końca - zostały mi 3 prześcieradła i z głowy...

Do góry