Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Myślałam, że karmienie piersią trochę chroni, ale akurat w tym wypadku było zgubne, bo się ciągle wzajemnie zarażamy.
Willsonka, z tymi słoiczkami to jest dokładnie odwrotnie - ich produkcja jest naprawdę bardzo kontrolowana, jak w przemyśle farmaceutycznym i produkty które się do nich wsadza też, wsadzanie jakichś konserwantów, barwników czy poprawiaczy smaku jest niezgodne z prawem (jest na to ustawa) Polskim i unijnym. Długa przydatność do spożycia bierze się z pasteryzacji (tak jak domowe weki) a nie z konserwantów. Zdrowsze jest tylko jedzenie przygotowane z produktów z przydomowego ogródka, pod warunkiem oczywiście że się nie stosuje żadnych nawozów, nie rosną one przy ulicy itp. Pracuję w firmie która produkuje żywność dla dzieci więc wiem to na pewno - słoiczki są w 100% bezpieczneNo i teściowa ugotowała mojej córci zupkę ( bo wg teściowej słoiczki to chemia i konserwanty i najzdrowiej gotować samemu, w sumie ma rację).
W fabryce jest tak czysto że z podłogi można jeść
wszyscy chodzą w białych fartuchach rękawiczkach itp.
najlepsze jest to że urodziła SIŁAMI NATURY!!!! 

nie wiem jak ona to zrobiła....
!!!
TAK SMUTNO!!!
:-)
,zwarjować można!!!