reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Niuta no to gratulujemy! i życzymy Wam, żeby każde następne Święta były tak radosne, albo nawet bardziej! No i żeby w nadchodzącym Nowym Roczku wszelkie szpitale obchodziły Was duuuuuużym łukiem... no chyba, że porodówka :-D:tak:;-)

reklama
Niuta no to gratulujemy! i życzymy Wam, żeby każde następne Święta były tak radosne, albo nawet bardziej! No i żeby w nadchodzącym Nowym Roczku wszelkie szpitale obchodziły Was duuuuuużym łukiem... no chyba, że porodówka :-D:tak:;-)

Niuta my również cieszymy się razem z tobą i twoją rodzinką i także mamy nadzieję, że będziecie omijali szpitale z daleka, no chyba, ze tak jak pisała Ewa zajrzycie na porodówkę - tym razem życzę dziewczynki:tak::tak::tak:

witam wszystkich...i my już po świętach które na szczęście minęły spokojnie. Z prezentów wsszyscy zadowoleni, mały oczywiście musiał wszystkie posmakować. zdobył nawet nowa uiejętność. Odkrył zabawe smoczkiem. Specjalnie go wyrzuca z buxki a potem kombinuje jak go znowu tam wsadzic. No i tak śmiesznie ciągnie za smoka i ciągnie zaciskając dziąsełka aż w końcu wystrzeliwuje mu ten smok. A dziś w kościele zaczepiał stojacych za nami ludzi aż się smiali. Taki mały zadziorek:)

Święta Święta i po Świętach.....:-):-):-)

A my dzisiaj skończyliśmy 5 miesiaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzonka dla Oskarka Basiii ::-):-):-)

Załączniki

• IMG_4618.jpg
    IMG_4618.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_4609.jpg
    IMG_4609.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 50
Witam i ja po swietach
ale smutno się zrobiło wszyscy wrócili do pracy a ja sie tak przyzwyczailam do długiego wylegiwania w łozku:tak:czywspolnego sniadania... no ale do czwartku wiec nie ma zle ;-)
Kacper dostał tyle prezentów ubrania, zabawki, i takiego tygrysa na biegunach z takim krzeselkiem ;-)a my tez troche dostalismy, pieniadze, blender bo akurat ja chcialam, zeby malemu jedzonko, laptopa i kosmetyki od siostry, i ubrania, jeszcze mama miala szczescie czyims kosztem bo jak jechali taxówka na londynskie lotnisko to znalezli w niej torbe z prezentami, tzn taki plaszcz który kosztował ponad 300 funtów czyli ok. 1200zł i takie leginsy akurat dobre dla mnie :-D
Poza tym wczoraj bvylismy w kosciele i kacopper zaczal tak spiewac glosno,zaczepiał ludzi do wszystkich sie tak smiał,do tego co jakis czas tak piszczał, tak samo przy stajence do dzeciatka chyba sie modlil po swojemu :tak:
daisy wszystkiego naj naj dla córeczki :-)

:-DHej, Dziewczyneczki!

Wreszcie jestem:tak:Wczoraj wieczorkiem wrócilśmy do domku. Zosia jest z powrotu baaardzo zadowolona, bez przewrwy gada i wydaje rożne smieszne dźwięki.:-D

Podróż mnięła dobrze, ale nie uwierzycie....pamiętacie, gdy jakis czas temu wyjeżdżaliśmy do teściów isamochód nam nie odpalił? Już siedzieliśmy w środku:tak:Tym razem to samo-z tą różnicą, że wtedy wyjechał z garażu, a teraz niestety, ani drgnął:wściekła/y:Akumulator wtedy naładowaliśmy i teoretycznie powinien działać , a tu zonk:szok:. Kupiliśmy nowy, ale zamiast wyjechać o 8ej, wyruszyliśmy o 17tej dopiero i u moich rodziców byliśmy na 23.30
A to jeszce nie koniec- wczoraj w drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie na parkingu leśnym, chciałam Zosie nakarmic i co? Jak myślicie? :-DTo samo, podobno jakis bład w komputerze wystąił w związku z nowym akumulatorem.
Na szczęście jakimś cudem zapalił, ale później tankowaliśmy i to samo...:no:Trzeba było samochód przepychac na parking:tak:Mąż cos pod maską pogrzebał i dojechaliśmy.
Ja panikarą nie jestem, więc smiałam się z całej sytuacji, ale więcej tym samochodem nigdzie nie jade, az zrobimy porządny prezgląd, wyzerujemy ten komputer,czy cos tam.
A już na pewno nie jade tak daleko:tak:i w taką pogodę.

Ogolnie święta minęły cudnie:tak:Prezenty podobały się wszystkim(najbardziej anioły:-D Mężuś z poduszeczki zadowolony bardzo. Ja dostałam od niego trimmer do cięcia papieru i perfumy, a od reszty rodzinki gofrownicę, lampkę nocną ładniutką i inne duperelki.
Ale nie prezenty przeciez najwazniejsze....

Teskniło mi sie za Wami, ale ine było kiedy zasiasc do komputera.
Czytałam, to wiem, ze i Wam te swieta mineły dobrze-bardzo mnie to cieszy:tak:bo naładowane pozytywna energia bedziecie tu zagladac czesto i duzo, duzo pisac;-)-mam racje?

Justysia miałas pochwalic sie aniołkami i co?:-(
A co do obrazu-jeszcze w lesie niestety, maluje go, maluje i namalowac jakos nie moge:-D.
Jesli chodzi o podobrazia - ja kupuje te, które co jakis czas sa w rossmanie za grosze. Kupuje wtedy sobie zapas i juz. A Ty masz zamiar farbami akrylowymi malowac na płótnie? Bo ja olejnych uzywam.

Koncze narazie, potem pewnie sie jeszcze odezwe.Pa!

Dmuchawcu witamy w domku :-)

U nas dzisiaj znów śnieżek pada...
Święta co prawa białe nie były, ale to dobrze, bo w drugi dzień świąt do Krakowa jechaliśmy i nie fajnie by było gdyby autostrada była biała :tak:

Mąż zaraz do pracy jedzie, ale tylko na 1,5 godzinki :-D a potem dzieciaki do mojej mamy, a my wybierzemy się do jakichś meblowych sklepów. Zdecydowaliśmy, że pod choinkę kupimy sobie komplet wypoczynkowy do salonu, bo na te stare fotele już patrzeć nie mogę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Miłego dnia! I zacznijcie się wreszcie odzywać!!! bo cisza tu taka że ho ho!!!

I zacznijcie się wreszcie odzywać!!! bo cisza tu taka że ho ho!!!

No właśnie!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Jeszcze sięWam muszę pożalić, że mnie znów gardło boli:-( Moj tato był preziębiony w czasie świąt i potem szwagra wzięło. Mam nadzieję, że nic nie bedzie małej, ale widzę, że katarek się u niej zaczyna:-(Co tu robic?

Ostatnia edycja:
Witamy się i my po świętach,

u nas też dziś trochę zimno, poczekamy trochę może zrobi się cieplej to pójdziemy na spacerek.

dmuchawiec widzę, ze trochę przygód podczas podrózy mieliście, ale fajnie, ze już wróciłaś, i że się odezwałaś to może inne mamuśki pójdą w twoje ślady i w kóncu będę miała co czytać przy porannej kawce,

a co do kawki to ja ją właśnie piję, może któraś się przyłączy??

agnieszka wszystkiego naj dla twojej córeczki z okazji 5 miesięcy
basieńko dla twojego Oskarka również przesyłamy życzonka i buziaczki
ada tygrysek super - widziałam zdjęcie, synkowi chyba się podaba, bo widziałam jaki uśmiechnięty był na zdjęciu

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny chcialam zapytac czy któras z Was ma internet bezprzewodowy, i jesli tak to jaki i co o nim sadzicie,zeby tu nie zaśmiecać prosze o opinie na pw. z góry dziekuję ;-)

Do góry