Niuta no to gratulujemy! i życzymy Wam, żeby każde następne Święta były tak radosne, albo nawet bardziej! No i żeby w nadchodzącym Nowym Roczku wszelkie szpitale obchodziły Was duuuuuużym łukiem... no chyba, że porodówka 
;-)

;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

;-)Niuta no to gratulujemy! i życzymy Wam, żeby każde następne Święta były tak radosne, albo nawet bardziej! No i żeby w nadchodzącym Nowym Roczku wszelkie szpitale obchodziły Was duuuuuużym łukiem... no chyba, że porodówka;-)

czywspolnego sniadania... no ale do czwartku wiec nie ma zle ;-)

Hej, Dziewczyneczki!
Wczoraj wieczorkiem wrócilśmy do domku. Zosia jest z powrotu baaardzo zadowolona, bez przewrwy gada i wydaje rożne smieszne dźwięki.
Tym razem to samo-z tą różnicą, że wtedy wyjechał z garażu, a teraz niestety, ani drgnął
Akumulator wtedy naładowaliśmy i teoretycznie powinien działać , a tu zonk
. Kupiliśmy nowy, ale zamiast wyjechać o 8ej, wyruszyliśmy o 17tej dopiero i u moich rodziców byliśmy na 23.30
To samo, podobno jakis bład w komputerze wystąił w związku z nowym akumulatorem.
Trzeba było samochód przepychac na parking
Mąż cos pod maską pogrzebał i dojechaliśmy.
i w taką pogodę.
Prezenty podobały się wszystkim(najbardziej anioły
Mężuś z poduszeczki zadowolony bardzo. Ja dostałam od niego trimmer do cięcia papieru i perfumy, a od reszty rodzinki gofrownicę, lampkę nocną ładniutką i inne duperelki.
bo naładowane pozytywna energia bedziecie tu zagladac czesto i duzo, duzo pisac;-)-mam racje?
.
a potem dzieciaki do mojej mamy, a my wybierzemy się do jakichś meblowych sklepów. Zdecydowaliśmy, że pod choinkę kupimy sobie komplet wypoczynkowy do salonu, bo na te stare fotele już patrzeć nie mogę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)I zacznijcie się wreszcie odzywać!!! bo cisza tu taka że ho ho!!!