dmuchawiec
lipcóweczka'09,
No ale ta kasze na moim mleku czy chodzi ci o taka ,do której dodaje sie tylko wode?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dzięki!
Wlasnie leze sobie z moim maluszkiem w lozku i sie przytulamy... a @ dalej nie widac i nic na to sie nie zapowiada...
trzymam
Bardzo mocno! Daj znaćkiedy puścić i co wyszło! Mój mąż teżDaniel
Hejka!!
Witam sie rankiemWlasnie leze sobie z moim maluszkiem w lozku i sie przytulamy... a @ dalej nie widac i nic na to sie nie zapowiada...
Dziewczyny,trzymajcie kciuki!! Bede robic test. daniel skoczyl wlasnie do apteki go kupic...az cie boje...;-);-)

a ja czekam na ten test....cos mu sie nie spieszy 

Bo wtedy idziemy jeszcze spac i spimy tak do 8:30. A dzisiaj obudzil sie pozniej i juz chcial sie bawić
Teraz męzul poszedł z Kacprem na spacer wiec mam chwile wytchnienia. 
Dziwne skoro to on mnie zatrudnił... No ale co zrobić
Kazal mi przyjechać do pracy w środe czyli juz jutro i wtedy porozmawiamy we trójke (czyli ja, prezes i viceprezes-mój bezposredni przełożony) No ale juz wiem co mnie czeka
Nieoficjalnie dowiedziałam sie od mojego zródła ze kopią pode mną dołki. A mianowicie pozmieniali umowy tym pracownikom ktorzy wykonuja ta samą prace co ja! A dokładnie zmienili tylko nazwe zawodu, czyli np z montażysty na pracownika technicznego lub kierownika produkcji jak dostała jedna osoba. Tak wiec z umową na montazyste zostalam tylko ja i robią likwidacje stanowisk pracy. Czyli w chamski sposob sie mnie pozbywają. I wiecie co wam powiem? Przyjmę ich wypowiedzenie. Ratuje mnie tylko zmniejszenie wymiaru czasu pracy ale kto by chciał pracowac w firmie gdzie sie w taki sposob traktuje pracownika ktory naprawde sporo dla niej zrobił? Mam swoją dumę więc podziekuję im za współprace
Bede wymagała od nich tylko bardzo ale to bardzo dobrych referencji, takich jakie otrzymałam po stazu u nich