Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Adudz ja bardzo lubiłam swoja prace i chciałam wrócić ale niestety... miłośc do niej juz wyparowałaZostała w chamski sposób zdeptana. Miałam isc do pracy zeby podreperowac domowy budżet. Mąż niedlugo zaczyna prace na kopalni wiec myslelismy ze wyjdziemy na prostą. Ale mam 3miesieczny okres wypowiedzenia plus dostane zasiłek wiec i to nas podratuje
Tak wiec zostane z maluszkiem w domu, ewentualnie wroce na stare smieci czyli na kase w supermarkecie na pól etatu
Bo ja nie lubie byc bez pracy. No ale przy małym to roboty jest :-) Tym bardziej ze w wakacje chce postarac sie o 2 maluszka a jak zapowiedzial mi juz lekarz kolejna ciąże spedze na L4 jesli bede pracowała. wiec tak sobie mysle ze chyba nie opłaca sie wracac do pracy
![]()

wiadomo, że każda mama chciałaby zostać w domku z dzieciaczkiem, ale jak tu sobie poradzić finansowo, skoro pensje u nas w kraju są takie małe

(przynajmniej w większości przypadków) a ja cały czas myślę o tym czy wracać do pracy czy nie i jakoś nie mogę podjąć decyzji

(skromna to ja nie jestem). Dyrekcja i inni nauczyciele-super, a zarobki 2300 na rękę (bo 1,5etatu). Jest czego żałować, no nie? W dodatku w moimm zawodzie z możliwością rozwoju. Ale co tam! Teraz mam rodzinke i to jest najważniejsze!
;-)jużżżżżżżżż...ale fajnie fajnie...będzie nas więcej <radocha>!!!!!!!
...Chciałam sprawdzić czy jej pobudki nocne co godz to efekt nie dojadania...i znowu dupa,nie sprawdzę
...jestem tym podłamana i już zrezygnowana...a może kojarzycie jakieś mleczko które w smaku jest baaaardzo podobne do maminego mleczka??????

Próbowałam już:
Jedynie to kaszki na mleku modyfikowanym i jogurty. W pewnym momencie kaszkami też pluł dalej niż widział, więc dodawałam mu do nich troszkę Danonków, lub jogurcików z Hipp'a lub BoboVity i wtedy (pomimo zawartości mleka modyfikowanego) wcinał aż mu się uszy trzęsły