reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dziewczynki...może się orientujecie...po jakim czasie od zjedzenia powiedzmy mandarynki Mała po wypiciu mojego mleczka może mieć objawy alergii (chodzi mi o wysypkę)....kilka dni,godzin???Chyba zjadłam cos podejrzanego w sobotę i dziś rano zauważyłam małe krosteczki...nie czuć ich pod palcem ale widać z bliska:confused::dry:...i zastanawiam się po czym to może być...

reklama
Dziewczynki...może się orientujecie...po jakim czasie od zjedzenia powiedzmy mandarynki Mała po wypiciu mojego mleczka może mieć objawy alergii (chodzi mi o wysypkę)....kilka dni,godzin???Chyba zjadłam cos podejrzanego w sobotę i dziś rano zauważyłam małe krosteczki...nie czuć ich pod palcem ale widać z bliska:confused::dry:...i zastanawiam się po czym to może być...

mysle ze po 6-12 godz wystep.alergia a moze i wczesniej mysle ze od soboty to juz wczesniej powinno wystapic a nie dzisiaj.....:-)od ziemniaczka raczej napewno nie

Ostatnia edycja:
Dzieci wykąpane. Adaś zasnął od razu, a Tomcio już godzinę się męczy :-( coś nie może zasnąć. Wczoraj nie było problemu, a dziś płacz. Nie wiem od czego to zależy :no: Raz śpi w dzień i bez problemu zasypia, a raz płacz. To samo jak nie śpi w dzień. Normalnie ruletka... Chyba musimy bardziej starać się wymyślać wieczorem zabawy wyciszające, typu oglądanie książeczek, puzzle czy inne tego typu. Bez wygłupów i latania po całym mieszkaniu...

Brzuszki już zrobione, zaraz pośladki, tylko niech ten Tomuś już zaśnie :sorry2:

Miłego wieczorku i spokojnej nocki :-) Buziaki!

Kobitki poczytałam co u was i już miałam odpisywać ale mój M.stwierdził, ze za dużo na bb siedzę i zabrał mi laptopa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie chciał oddać

jak już oddał to nie pamiętam co miałam komu napisać

Aga jak nie tym razem to następnym - staraj się dalej :tak::tak::tak:

Gustlik a może te krostki to niekoniecznie od jedzenia?? może jakiś krem?? kosmetyk??proszek??

Olcia to tylko pogratulować takiej pracy :) ustalasz sama sobie godzinki, co ważne, można spokojnie jakoś to zaplanować, no i pieniądze też spore jak za 1/2 etatu (przynajmniej jak dla mnie), nie wiem jak inne dziwczyny, ale ja tyle to za cały etat dostawałam - a czasami i mniej, bo ja mam płacone od godziny
i jak miesiąc był krótszy, to mniej godzin i mniej kasy

Na A to jeszcze ja jestem - też Ania, ale skoro jedna Ania już "zaciążyła" to ja już nie będę papugować,:cool2::cool2: jeszcze poczekam:-p:-p:-p

Justysia ty może jednak zrób ten test, co ?? przynajmniej będziesz wiedziała od czego boli:cool2::cool2::cool2:

Oki ja już chyba będę uciekała spać bo coś padnięta dziś jestem, a mam nadzieję, ze służba nocna zaraz zawita i będzie czuwać, trzymkajcie się kobitki kolorowych snów życzę wam i dzieciaczkom, i mężom też co by się nie obrazili, (tylko mojemu nie bo mnie wkurzył okropnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:), do jutra

ABUDZ chyba trzeba tak zrobić ,bo co zwlecze to nie uciecze!!
Aż się boję!!!:baffled:
Coć nie moge spać ,wczorj w nocy też nie mogłam.Niby zmeczona a tu przez te wymyslanie ''co bedzie'' nie umiałam spać!!
Julek w łóżeczku lula sobie,a KAROLEK przytulony do tatusia i śpią moje miłości.Tzn. ten najstarszy chrapie!!:-D:-):szok:

ewa ja też tak miałam jak TY w ciąży.
Bałam sie ,że nie bede umiała kochać JUlka ,że go odsune,chociaż JUlek był planowanym bobasem!
Ale to tylko takie wymysły były!!:blink:

kurcze miałam iść spać i jakoś mi się nie chce iść do łóżka:confused::confused::confused:niby zmęczona ale jakoś tak dziwnie:dry::dry::dry: mam nadzieję, ze mnie nic nie bierze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam nocnie, czy któraś jeszcze nie śpi????

Godzinkę nadrabiałam ale się opłacało :tak::tak: Takie ciekawostki................
Widzę że powoli będzie nas przybywac, dobrze że do K daleko, ale Jakby Justynko Ty przypadkiem...... to po J jest K :-D:-D:-D:-D:-D To wtedy ja :-D:-D:-D:-D:-D Żartowałam oczywiście. A Tobie Agnieszko życzę tego czego tak bardzo pragniesz... ;-);-) I może faktycznie warto powtórzyc test :dry:

adudz82 Oby to żadna grypa nie była

Ja dzisiaj kupiłam NAN HA i Małej smakował (cycusia też chciała, bo ostatnio go ewidentnie odrzucała) Śpi od ok 21 ale coś się kręci i stęka więc pewnie niedługo się obudzi, no to nie warto iśc spac.
W niedziele byliśmy na lotnisku po moich rodziców (wkońcu wrócili bo na święta i nowy rok byli u brata i siostry w szkocji) Oczywiście nie ominęli wyprzedaży przed końcem roku, tam były takie o 50% więc Niunia dostała pełno ubranek na 12-18 m-cy. Wszystko się przyda.

Narazie uciekam na inne wątki....

reklama
Do góry