reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

czesc mamuski
jak dobrze miec choc jedna niedziele taka spokojna, caly dzien siedzielismy w domku, zjedlismy obiadek, ciasto i bawilismy sie z Mariska. W sobote mijalo 8 lat jak jestesmy razem, a wlasnie

ADA WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI 3 "ROCZNICY":-)
teraz Mari lezy i gada cos do mnie, u nas pada i wieje wiec chyba ze spaceru nici. Mam od rana lenia, obiad od wczoraj i chyba nic nie robie...
Vercik kurcze lekko przesadzaja, przeciez nikt normalny nie wytrzymal by halasow poznym wieczorem i nonstop, tymbardziej ze masz dziecko.
Marcia fajnie ze jestes:)
Dmuchawcu ladne fotki:tak: tez chce wiosne

reklama
Dzien doberek!
Melduje sie i ja ;-)

fela pewnie ze cie pamietamy:tak: Zagladaj czesciej

maylah moze sie poprostu slina zakrztusil? My wlasnie krup przechodzimy i wesolo nie jest, czasem jak sie zaczyna dusic to tchu nie umie zlapac, lezki plyna z oczek, kaszle tak jakby za chwile pluca mial wypluc :-( a ja w momencie sie oblewam potem ze mi sie zaraz dziecko udusi bo wyglada to strasznie :-(Ale tego raczej nie przegapisz, dziecko ma taki inny kaszel, takie gluche lapanie powietrza, nie wiem jak to napisac. Na poczatku 2 dni byly objawy jak na zabki (slinienie, kleil sie do mnie, nie umial spac, prawie tylko plakal) 3 dnia mial chrypke i podczas placzu jak lapal powietrze to z dziwnym swistem. Od piatku ma ataki dusznosci, przede wszystkim w nocy, w dzien to glownie po spaniu. Dzisiejsza noc byla pierwsza spokojna, ale po wstaniu nadrobil, kaszlal jak malo. Teraz chyba juz idzie ku lepszemu bo jak zaczyna kaszlec to z noska tez leci, mam nadzieje ze sie oczysci i bedzie koniec... A to co mam zalecone to jak najczesciej wietrzyc i nawilzac powietrze, to przy kazdym kaszlacym mozna zastosowac:tak:

Patra duzo zdrowka dla Ciebie, oby to nic takiego nie bylo i wracaj do nas szybciutko

dmuchawiec sliczne zdjecia, tez chce wiosny, u mnie wprawdzie cieplo, ale szaro buro

adddaaa wszystkiego najlepszego z okazji waszej rocznicy, oby jak najwiecej takich :tak:

Marcia26 witamy i zapraszamy do udzielania, im wiecej tym weselej :tak:

A ja mam jak zwykle problematyczne pytanie :-) Czy odrazu po pierwszym okresie mialyscie regularnie nastepne czy w jakim czasie sie to uregulowalo?

Mnie gardziolko boli, normalnie czuje jakbym tam jakas kluche miala... Ehhh pewnie od malego zlapalam bidulek musi sie meczyc:-(

BeatkaZ dla waszego zwiazku tez wszystkiego co najlepsze :) no i wielu wielu rocznic :)

Ostatnia edycja:
MARTA WITAMY PONOWNIE !!!:-):-):-)

Mnie ten net wykońćzy !!
Niedość ,że płacimy 60zł to jeszcze jakies problemy k....mać:angry::angry::angry:.
Ani nic ściagnac ,ani obejżeć bo filmik 10min. ładuje sie pół dnia to jeszcze połączyć nie chce.
Niech ta umowa sie kończy i KANAKARA IPLUSIE!!!
NIE POLECAM W KAŻDYM BADZ RAZIE!!

ADA NAJLEPSZEGO WSZYTKIEGO WAM ŻYCZE!!!

BEATKO MY też mamy niedługo 8 lat!!:-)

acha ANNIE ja CI nie odpowiem.
Jeszcze po OKRUSZKU czekam .
ale już krwawienie ustało.

Aniu , a TY dostałaś @ już??
Po ilu?
Za te kwiatuszki, doczekamy sie ich chyba dopiero w maju jak dobrze pujdzie.
Ale fajnie sie zrobiło....
Widze,że Ci nk chodzi jak u mnie prawie ,str. głównej ostatnio mi nie czyta wcale,a kiedyś czytał !!

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny za takie miłe przyjęcie:)

annie22 ja pierwszy okres dostałam jakies 5 miesiecy po porodzie i był....okropny :( bolesny jak diabli a do tego długgggi i obfity... Wczesniej był zupełnie inny, ale to ponoc normalne. Rozmawiałam z położną i powiedziała, że kilka kolejnych miesiaczek po porodzie może nie być regularnych, mogą być zupełnie inne niż te sprzed porodu. Po kilku miesiącach ponoć wszystko sie reguluje...

Annie zyczymy duzo zdrowka
kurcze a ja sobie sniadanko robie i bekon mi sie zjaral:crazy: chcialam zeby bylo szybciej to wrzucilam na maxa na grill, no nic i teraz zostala mi fasolka i tosty no chyba ze ten spalony bekon tez zjem:eek:
kurcze dziewczyny martwie sie ze Mari jeszcze nie siedzi, wiem ze ma jeszcze czas ale gdy sadzam ja w wozku na pol siedzaco to ona jeszcze strasznie sie ugina do przodu, jakas taka miekka mi sie wydaje, nie powinna miec sztywniejszego kregoslupa?

ANNIE ja maialm pierwszy w listopanie i to 2 jednego miesiaca i to samow grudniu, w styczniu jeden, a teraz jest koncowka lutego i jeszcze nic nie bylo..
ale jezeli chodzi o bolacy brzuch podczas @ to przed ciazam to prawie zawsze ladowalam na ostrym dyrzuze, a teraz no nawet nie wiem kiedy dostalam, ide do lazienki a tu potop..hehe

Wy to jestescie niezastapione :-)

Ja tez juz mialam jeden, 20 stycznia i teraz sie zastanawiam kiedy drugi sie zjawi... Ale pewnie to tak hop siup sie nie ureguluje, a to byla teksanska masakra i potop w jednym wiec juz mam stracha :-)

Justysia nie denerwuj sie tak, bo nam nerwice zlapiesz ;-) I nie wyrzuc czasem kompa przez okno bo co my tu bez ciebie zrobimy :tak:

Hej dziewczyny,
chciałabym do Was dołaczyć . Jak byłam w ciązy z moja coreczka to czesto udzielalam sie na babyboom. Pozniej wiadomo, kruszynka sie pojawiła i czasu jakos mało sie zroboiło... Obecnie wrocilam do pracy ...
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

Moja córcia:
Marysia ur 31 lipca 2009

Marta

Marcia witam na lipcoweczkach:-)

ide zaraz do pracy wiec stamtąd sie odezwe, w domu nie mam jak. Mała m lapka wyrywa:laugh2::laugh2::laugh2:

Wy to jestescie niezastapione :-)

Ja tez juz mialam jeden, 20 stycznia i teraz sie zastanawiam kiedy drugi sie zjawi... Ale pewnie to tak hop siup sie nie ureguluje, a to byla teksanska masakra i potop w jednym wiec juz mam stracha :-)

Justysia nie denerwuj sie tak, bo nam nerwice zlapiesz ;-) I nie wyrzuc czasem kompa przez okno bo co my tu bez ciebie zrobimy :tak:

A tam dałyście by rade!!
Bez jednej JUstyny forum by nie zbiedniało!!:tak::tak::tak:

reklama
Justysia kolejna ktora chetna do klapsow co? :angry: Wy to chyba same sado-maso jestescie :-D A forum by stracilo na kolorze!!! :-D

A tak serio to bardzo by tu pusto i smutno bylo wiec nawet takich glupot nie pisz :tak:

Ja mialam isc na spacer a tam leje :no:

Ostatnia edycja:
Do góry