reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam i ja :tak:

Ale dużo napisałam, zaraz dokończe....

Przedewszystkim Ada i Beatka- szczęścia życzę z okazji rocznic

No i wszystkiego naj dla małych Solenizantów

Mayla dobrze że nic ci się nie stało, a u filipka pewnie było to jednorazowe
Dmuchawcu śliczne zdjęcia, na jednym widac że masz długie włosy, nadal takie masz? Bo pamiętam jak pisałaś że Twój mąż lubi długie, a Twoje do krótkich nie należą, ale chyba jak dobrze pamiętam to podcinałaś?

Justyś to prawda że smutno by tu było bez ciebie, szaro tak jakoś....

Ostatnia edycja:
reklama
Vercik:szok: Masz małego zarłoka:-D

Nam sie 4razy zdarzylo zwrócić. Najgorzj było wczoraj. Dawałam jej zupke z królikiem (ulubiona) i dosłownie po ostatniej łyzeczce zwymiotowała wszystko:confused2:Szok i masakra!

a my mamy tak
9 rano 180 mleka
12 kaszka, albo owoce
15 obiad
18 mleko 180
22 mleko 210
mały ma ok 9 kg i 80 cm,
ale wiecie co , to jest indywidualne chyba, jedne dzieci jedza mniej inne wiecej, jak my :-) jende sa bardziej zywe, to jedza wiecej, tak myslę:rofl2:

u nas:

5-6rano-60-120ml mleko
8-9-150 kasza
10-90ml mleka na sen
12-13-obiadek
14-15-90ml mleko na sen
16-deserek 130g
17-mleko 100ml
18-kasza 150ml
20-100-150ml mleko
3- w nocy woda
zmykam bo Adulka wstała pa

Dzięki kochane za odpowiedzi. Jesteście po prostu niezastapione:tak:

Kamlotka. Włosy ściełam jeszcze w ciązy, wtedy były juz do pasa. Ale strasznie żałuję:-( i zapuszczam spowrotem:tak: Potem podcinałam po porodzie i tylko tera zkoncówki podcinac bede.

Witam się i ja. Właśnie wróciliśmy ze spacerku-chyba wiosnę czuć w końcu! Idę ogarnąć chatkę do końca i odezwę się potem. W końcu troszkę się rozpisałyście, brakowało mi Was ;)

ALE wasze pociechy jedzą tego mleka.
Jula jak zje 180 ml mleka to musi być bardzo głodny.
Zazwyczaj 150 i jescze zostanie.

ANIU nie wydaje mi się żebyś ZOSIE przekarmiała,jakby nie chciała to by nie jadła już .
Może żołądeczek za mały bo na cycu jest ,sama nie wiem.
A ja myslałam ,że już cycem nie karmisz.

Ach nie chciałam CIE sprać ,pranie w sobote robiłam.:-p:-p:-p
Tak napisałam bo juz bym chciała te kwiatuszki, a ich nie ma:-:)-:)-(...

BEACIU ja mam tak samo ,nawet tych filmików nie próbuje odtwarzać ,bo chyba bym i tak sie nie doczekła.
A zdjecia na bb tez mi bardzo długo wchodzą .
Umowe mamy do listopda zdajsie ,napewno juz nie przedłużymy w iplusie.
Mąż nawet dzwonił i soe dpwiadywał bo wyczytał ,że można w każdej chwili rozwiazać umowe i tak jest tylko kare sie płaci ,my za użytkowanie ponad rok jakieś 300zł, a kary sa do 1000zł.

MOJE SŁONKO PRZYJECHAŁO!!:-):-):-):-)

To zapuszczaj zapuszczaj, skoro mąż takie lubi i szkoda że obcięłaś.
A jak u Was z wypadaniem bo u mnie już jakis temu przestały wypadac, teraz tylko Mała mi wyrywa i to skubana łąpie po jednym i ciągnie a ja np rano próbuje spac a ona szaleje z tatusiem na łóżku i ja się chowam pod poduszką bo ani jednego wystającego nie odpuści i jeszcze potrafi się tym włosem jednym bawic:-D:-D

Fela ja też cię pamiętam, nawet jakiś twmu Cię wywoływałam do odmeldowania

Witam też nową mamusię Martę :tak::tak::tak: Widziałam Marysię na Wątku z fotkami, śliczna jest :tak::tak:

Dziula a kupiłaś wtedy tą kamizelkę?

Dmuchawcu a sprobuj mu czegos nie dac to sie dopomina..bo on juzwiec co i kiedy...

A jak siedzi ze mna i np. ostatnio jablko jadlam to mi z reki wyrywal...bo chcial..i to nie wazne czy to kubiek jak ja cos jem to on tez musi ..:-D:-D

reklama
Dmuchawcu a sprobuj mu czegos nie dac to sie dopomina..bo on juzwiec co i kiedy...

A jak siedzi ze mna i np. ostatnio jablko jadlam to mi z reki wyrywal...bo chcial..i to nie wazne czy to kubiek jak ja cos jem to on tez musi ..:-D:-D

:-D:-D:-D Moja na jabłko tez zawsze ma ochote i az sie trzesie, zebym dała polizac:-D

Do góry